RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Laadunvalvojia

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 22.12.2023, 0:00
  • Suljettu 14.01.2024, 23:59

Laadunvalvojia

Haemme nyt asiakasyrityksellemme laadunvalvojia erilaisiin työtehtäviin!

Työtehtävät sisältävät erilaisten muovikomponenttien laadunvalvontaa sekä mahdollisesti muita tuotannon tehtäviä.

Eduksi hakijalle luetaan kokemus teollisuudessa työskentelystä sekä mahdollinen osaaminen laadunvalvojan työtehtävistä. Tärkeintä kuitenkin on, että olet tarkka, oma-aloitteinen, täsmällinen sekä vastuullinen työntekijä, jolla on motivoitunut asenne työntekoon!

Työtehtävään tarjotaan erinomainen perehdytys, ja sinulla on tukenasi osaava tiimi. Tarjolla on useita työtehtäviä, joita tehdään kahdessa vuorossa. Työt alkavat sopimuksen mukaan alkuvuoden aikana ja työsuhteen pituus mukailee asiakkaamme tarvetta. Hyville työntekijöille tarjoamme aina jatkomahdollisuuksia.

Olisiko tämä sinun seuraava työpaikkasi? Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten hae pian!

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Jonne Myller, 050 341 7993, jonne.myller@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,