Millog

Asentaja, Millog Oy Upinniemi

  • Sijainti Kirkkonummi
  • Julkaistu 20.03.2023, 11:00
  • Suljettu 11.04.2023, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Asentaja, Millog Oy Upinniemi

Haemme Merijärjestelmät-toimialalle Upinniemeen ASENTAJAA.

Tehtäviisi kuuluu aluskaluston monipuolisia kone- ja metallialan korjaus-, huolto-, asennus- sekä muutostöitä.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen ammattikoulutus sekä aikaisempaa työkokemusta koneiden ja laitteiden korjaus-, huolto- ja asennustöistä. Tehtävän keskeisiä alueita ovat aluksien ja laivojen telakointijaksojen vetolaite-, voimansiirto- ja apujärjestelmien huollot. Hydrauliikan, pneumatiikan ja pienoisjännitetöiden tuntemus sekä kokemus perämoottoreiden huoltotöistä katsotaan eduksi.

Olisitko etsimämme osaaja? 

Hallitset perustason tietojenkäsittelyn, huoltotöiden raportoinnin, olet oma-aloitteinen, huolellinen ja tulet hyvin toimeen muiden kanssa. Arvostamme myös hyvää ryhmätyötaitoa sekä työturvallisuusasennetta. Voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortti ovat eduksi. Tehtävä edellyttää satunnaista matkustusvalmiutta ja ajokorttia.

Mitä tarjoamme? 

Tarjoamme kannustavan työyhteisön tuen sekä merkityksellisen ja monipuolisen tehtävän, johon saat hyvän perehdytyksen. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen.

Olemme vakaa ja vastuullinen työnantaja, niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen. Kannamme vastuuta sekä omasta että työkavereiden työturvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Teemme töitä yhdessä paremman ja turvallisen tulevaisuuden eteen.

Voisiko Millog olla työpaikkasi? Käy tutustumassa meihin milloglaisiin ja Millogiin työnantajana täältä.

 

Lisätiedot ja hakeminen 

Kuulisimme mielellämme sinusta lisää hakemuksen merkeissä. Täytäthän hakemuksesi palkkatoiveineen 10.4. mennessä verkkosivujemme kautta osoitteessa www.millog.fi/meille-toihin/.

Lisätietoja tehtävästä, työyhteisöstä ja Millogista työnantajana antavat Mikael Blomqvist, puh 040 315 8117, mikael.blomqvist@millog.fi ja Tuomas Leppäkangas, puh. 040 315 8124, tuomas.leppakangas@millog.fi 

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään työhöntulotarkastus ja huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi 

Osaamisalue: