Millog

Tekninen päällikkö, Millog Oy

  • Sijainti Laukaa
  • Julkaistu 07.06.2023, 14:00
  • Suljettu 21.06.2023, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Tekninen päällikkö, Millog Oy

Haemme pioneeri-, suojelu- kranaatinheitinjärjestelmiin TEKNISTÄ PÄÄLLIKKÖÄ, nykyisen teknisen päällikön siirtyessä eteenpäin urallaan Millog Oy:ssä. Työskentelypaikka on lähtökohtaisesti Lievestuoreella, Laukaassa.

Minkälainen tehtävä sinua odottaa? 

Tulet osaksi elinjaksopalveluiden ammattilaisista koostuvaa tiimiä, joka tuottaa elinjakson hallinnan asiantuntijapalveluita yhteistyössä Millogin eri yksiköiden kanssa. Tiimiä yhdistää vahva ja monipuolinen tekninen asiantuntijuus, tiivis yhteistyö ja hyvä yhteishenki sekä halu aktiivisesti kehittää toimintaa.

Tehtävässä vastaat vastuualueesi asiantuntijapalveluista sekä kunnossapidon kehittämisestä. Osallistut oman vastuualueesi elinjakson hallinnan palveluiden, toimintamallien sekä prosessien kehittämiseen ja ohjaukseen. Toimit tiiviissä yhteistyössä Puolustusvoimien kanssa. Teknisenä asiantuntijana vastaat suojelu-, pioneeri- ja kranaatinheitinjärjestelmien ylläpitoon ja kunnossapitoon liittyen selvitysten ja projektien toteuttamisesta ja läpiviennistä Millogissa. 

Mahdollistat tuellasi järjestelmäasiantuntijoillemme kustannustehokkaan, luotettavan ja laadukkaan ylläpidon toteutuksen. Olet lisäksi tärkeässä roolissa materiaalihankkeiden eri vaiheissa ja ylläpitokyvyn varmistamisessa. Teknisenä päällikkönä osallistut myös Millog-tasoisten analyysien tuottamiseen ja valmiuden ylläpitoon.

Työssäsi toimit aktiivisessa yhteistyössä asiakasrajapinnassa, ulkoisten sekä sisäisten sidosryhmien kanssa, joten hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ovat avainasemassa. Hoidat neuvotteluja tavoitteellisella ja ratkaisukeskeisellä otteella. Pystyt hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia sekä kehittämään toimintatapoja ja -malleja.

Mitä toivomme sinulta?

Sinulla on tehtävään soveltuva teknisen alan koulutustausta (DI/insinööri) sekä kokemusta Puolustusvoimien toiminnasta ja toimintatavoista. Sinulla on kokemusta myös projektityöstä sekä asiakasrajapinnassa työskentelystä. Tulet toimeen asiakkaiden kanssa ja sinulla on kyky kehittää teknisiä ohjeistuksia ja prosesseja. Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Tehtävässä ei ole esihenkilövastuuta. 

Mitä tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtävän lisäksi reilun työyhteisön ja työkulttuurin. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen erilaisten ura- ja kouluttautumismahdollisuuksiemme avulla.

Teemme töitä toisistamme välittäen ja henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää. Satsaamme erilaisiin etuihin ja kattaviin palveluihin, jotka tukevat hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti. Arvostamme vapaa-aikaasi ja esimerkiksi joustava työaika mahdollistaa työn- ja vapaa-ajan yhteensovittamisen. 

Työsuhde-etujamme ovat muun muassa:

• Kattavat työterveyshuollon palvelut
• Vapaa-ajan tapaturmavakuutus
• ePassi Flex
• Lounasetu
• Koko henkilöstö tulospalkkion piirissä
• Työsuhdepolkupyörä

Lue täältä, millaista meillä on tehdä töitä ja tutustu meihin paremmin videon välityksellä. Lue täältä, millaista meillä on tehdä töitä ja tutustu meihin paremmin videon välityksellä.

Lisätiedot ja hakeminen

Haluatko kuulla enemmän tehtävästä? Soita rohkeasti ja kysy lisää Pekka Saariselta, puh. 040 315 7186 tai etunimi.sukunimi@millog.fi.  Pekka on tavoitettavissa keskiviikkona 14.6. kello 13-15,  tiistaina 20.6. klo 8-12 välillä ja keskiviikkona 21.6. kello 12-16 välillä. 

Odotamme innolla kuulevamme sinusta hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 21.6.2023 kello 23.59 mennessä.

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kotimainen elinkaarikunnossapitoon erikoistunut yritys, joka ylläpitää pääasiakkaansa Suomen Puolustusvoimien maa- ja merivoimien kalustoja sekä ilmavoimien valvontajärjestelmiä niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Millog tarjoaa elinkaarikunnossapidon palveluita laajasti myös muille yhteiskunnan toiminnoille ja teollisuudelle, joille turvallisuus, huoltovarmuus ja kumppanuus ovat kriittisiä menestystekijöitä. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Lisätietoja www.millog.fi

Osaamisalue: ,