Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Koneasentaja

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 26.09.2023, 2:00
  • Suljettu 14.10.2023, 0:42

Koneasentaja

Etsimme Lahden alueella asiakkaallemme

KONEASENTAJAA.

Tehtäviin kuuluvat koneiden ja laitteiden kokoonpano- ja asennustyöt. Hakijalta odotamme hyvää asennetta, huolellista ja vastuullista työskentelytapaa sekä kykyä tulkita piirustuksia ja osaluetteloita. Aikaisempi kokemus mekaanisesta kokoonpanosta ja/tai teollisuusautomaatiosta katsotaan eduksi. 

Töitä on tarjolla muutamaksi kuukaudeksi, mahdollisesti jatkuen pidempäänkin. Töitä tehdään ma-pe täysillä viikkotyötunneilla. Työntekijöidemme hyvinvointia tuemme yksityisellä työterveyshuollolla sekä tarjoamalla Smartum liikuntaedun. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli tietosi löytyvät jo meiltä, voit olla yhteydessä numeroon 0407288728, Johanna Kauppinen.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Osaamisalue:

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Olemme vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.
www.kilta.fi