VR Kunnossapito Oy

Myyntipäällikkö

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 11.10.2022, 8:00
  • Suljettu 26.10.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Myyntipäällikkö


Tule mukaan vaikuttamaan satojen tuhansien ihmisten matkustamiseen ja tavaratonnien liikuttamiseen. Mahdollistamme maailman vastuullisimman raideliikenteen, sillä me VR FleetCarella vastaamme siitä, että junakalusto on liikennöitävässä kunnossa. Panostamme tulevaisuuteen ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia. 

Haemme VR FleetCaren kaupalliseen yksikköön kaluston- ja komponenttien kunnossapitopalveluiden myyntipäällikköä.

Myyntipäällikkönämme vastaat oman myyntialueen markkinastrategian luomisesta ja toteuttamisesta tavoitteiden mukaisesti. Toimit tehtävässäsi läheisessä yhteistyössä tuotannon ja projektitiimin kanssa tavoitteenasi avata uusia kotimaisia ja kansainvälisiä markkinoita VR FleetCaren kunnossapitopalveluille.

Monipuoliseen tehtävänkuvaasi kuuluu muun muassa:

  • VR FleetCaren uusasiakashankinta annetulla asiakassegmentillä ja markkina-alueella
  • kunnossapidon myynti VR FleetCaren potentiaalisille asiakkaille
  • oman vastuualueen myynti- ja markkinastrategian luominen
  • tarjouskilpailu- ja tarjousprosesseista vastaaminen yhdessä projekti/tuotanto-organisaation kanssa
  • sopimusneuvotteluista ja myyntiprojekteista vastaaminen yhdessä projekti/tuotanto-organisaation kanssa
  • asiakastyytyväisyydestä huolehtiminen
  • kunnossapitopalveluiden aktiivinen kehittäminen yhdessä tuotannon ja asiakkaiden kanssa

Sinulla on tekninen tai kaupallinen koulutus ja työkokemusta teknisten palveluiden myynnistä niin kotimaassa kuin kansainvälisessäkin ympäristössä. Hyötyä sinulle voi myös olla tietämys tuloksellisesta liiketoiminnan kehittämisestä ja/tai projektipäällikkö tehtävistä. Onnistuaksesi tulet tarvitsemaan erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, paineensietokykyä, systemaattista ja tavoitteellista työotetta, sekä kykyä luoda verkostoja kansainvälisessä ympäristössä. Edellytämme lisäksi hyvää kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa. Muun kielitaidon katsomme tapauskohtaiseksi eduksi.

VR FleetCaren kaupallinen yksikkö sijaitsee Helsingissä, mutta tehtävä edellyttää myös matkustamista asiakkaiden luokse Suomessa ja ulkomailla.

10 syytä valita meidät

  1. Vaikutat työlläsi päivittäin satojentuhansien ihmisten arkeen ja matkustamiseen sekä tuhansien rahtitonnien liikuttamiseen 
  2. Pienennämme toiminnallamme yhteiskunnan hiilijalanjälkeä  
  3. 1 000 mukavaa työkaveria ja ammattilaista 
  4. Monenlaisia koulutus- ja oppimismahdollisuuksia sekä erilaisia urapolkuja 
  5. Kilpailukykyinen kuukausipalkka ja kannustavat palkitsemismallit  
  6. Työaikajoustoja eri elämäntilanteisiin ja etätyömahdollisuus
  7. Vapaata liikkumista Suomen rautateillä niin työ- kuin vapaa-ajalla sekä monipuolisia matkailu- ja virkistysmahdollisuuksia henkilökuntahintaan kotimaassa ja ulkomailla 
  8. Tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiisi sekä päivittäiseen lounasruokailuun 
  9. Laajat työterveyshuollon palvelut 
  10. Modernit työvälineet ja työtilat

Tekemisemme keskiössä ovat asiakkaat ja kasvu sekä henkilöstön hyvinvointi. Kehitämme jatkuvasti johtamistamme ja kulttuuriamme, sillä uskomme hyvän työntekijäkokemuksen tuottavan myös parhaan asiakaskokemuksen.

Lue lisää meistä työnantajana >> 

Kiinnostuitko? 
Hienoa! Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen25.10.2022 mennessä oheisen linkin kautta. (Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, eli toimithan nopeasti.)

Kaipaatko lisätietoa? 
Lisätietoja tehtävästä antaa myynti- ja kehitysjohtaja Wilhelm Schevelew, puh. 029 434 0169

Me VR FleetCarella tarjoamme asiakkaillemme raidekaluston- ja ratainfran tehokasta huoltoa, kunnossapitoa ja modernisointia pohjoismaissa sekä Baltian alueella. Olemme raideliikenteen asiantuntijayritys, jonka taustalla on yli 150 vuoden kokemus alasta pohjoisissa olosuhteissa. Turvallinen tavara- ja henkilöliikenne on lähtökohta kaikelle toiminnalle. Avain onnistumiseen on henkilöstömme, yli 1000 raidekaluston huippuasiantuntijaa. VR FleetCare luo lisäarvoa asiakkaille yhdistämällä alan parhaimman raidekalustoasiantuntijuuden, digitaalisuuden, kumppaniverkoston sekä jatkuvan kehittämisen yhdessä asiakkaan kanssa. VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö.

Osaamisalue: