Nevel Oy

Kunnossapitoasentaja

  • Sijainti Lappeenranta
  • Julkaistu 10.06.2023, 11:12
  • Suljettu 25.06.2023, 23:59

Kunnossapitoasentaja

Kunnossapitoasentaja

Haemme Kaakkois-Suomen lämpölaitoksille kunnossapitoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokenut ammattilainen. Työssäsi liikut pääosin Kouvolan ja Lappeenrannan laitoksilla.

Kunnossapitoasentajan työtehtävät ovat lämpölaitosten käyttö- ja kunnossapitotehtäviä. Toimit myös Nevelin edustajana päivittäisessä asiakas-lämmöntuottajarajapinnassa käyttö- ja kunnossapitotöiden osalta. Käytännössä teet mm. polttoainetilauksia, kosteusanalyyseja ja laitoskierroksia. Myös tuotannon toimenpiteet ja ennakkohuoltotyöt kuuluvat tehtäviisi. Lisäksi operoit automaatiota ja kunnossapitojärjestelmää.

Laitokset ovat miehittämättömiä, joten tehtävä edellyttää oma-aloitteista ja luotettavaa asennetta. Kyseessä on päivätyö, mutta tehtävä edellyttää myös valmiutta varallaoloon.

Odotamme sinulta, soveltuvaa koulutusta, esim. energiatekniikka/ lvi- / sähkötekniikka. Voit olla jo alan hyvin tunteva vahva osaaja, valmistuva insinööriopiskelija tai alalle halukas tulevaisuuden ammattilainen, jolla on jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Olet myös aidosti halukas oppimaan uutta sekä kehittämään ammattitaitoasi. Lämmittäjä-/kattilalaitoskokemus katsotaan eduksesi.

Tehtävä edellyttää omaa autoa ja ajokorttia sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Toivomme lisäksi, että pystyt tilanteen tullen itsenäiseen päätöksentekoon. Lisäksi toimintatapasi on aktiivinen, tiimityötaitoinen ja pitkäjänteinen. Positiivisesta asenteesta ja paineensietokyvystä ei myöskään ole haittaa tehtävässä.

Nevel tarjoaa sinulle hyvän perehdytyksen ja aidosti vaihtelevan tehtävän sekä mahdollisuuden toimia ”vastuu ja vapaus” periaatetta noudattaen alansa edelläkävijäyrityksessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Tero Kettunen, O&M Manager (+358 40 182 0213) 16.6. klo 11-13 ja 19.6. klo 12 -14.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, kerro meille osaamisestasi ja jätä hakemuksesi ja CV:si 25.6. mennessä oheisen hakupainikkeen kautta.

Nevel Oy

Osaamisalue:

Nevel Oy

Nevel tarjoaa tulevaisuudenkestäviä ja tarkoitukseen sopivia kehittyneitä infrastruktuuriratkaisuja teollisuudelle ja kiinteistöille, joista hyötyvät niin asiakkaamme, kun yhteiskunta. Nevel operoi yli 130:tä energiantuotantolaitosta ja hallinnoi yli 40:tä kaukolämpöverkkoa.