Tamware” width=”322″ />

 

Oy Tamware AB on yksi johtavista kuljetusvälineiden oviratkaisujen valmistajista Euroopassa. Vuosien kokemus ja vahva tuotekehitys ovat tehneet Tamwaresta alansa edelläkävijän.

Etsimme asiakkaallemme Tamwarelle Tampereelle 

KOKOONPANOTYÖNTEKIJÄÄ ovilinjastolle

Työnkuva sisältää ovilehtien loppukokoonpanontehtäviä sekä siihen liittyvien tiivisteiden ja komponenttien asennusta. Tuotteet ovat linja-autojen ja raitiovaunujen ovikokonaisuuksia.

Toivomme hakijoilta jonkin verran kokemusta asennus-/kokoonpanotyöstä. Arvostamme näppäriä kädentaitoja, käsityökalujen käyttökokemusta sekä teknisten piirustusten lukutaitoa. Tehtävissä menestymisen kannalta tärkeimpiä ominaisuuksia ovat hyvä fyysinen kunto sekä toimeen tarttuva asenne. 

Työtä tehdään arkisin päivävuorossa kokoaikaisesti (40 h/vko). Työt alkavat mahdollisimman pian jatkuen 6 kuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen arvioidaan mahdollisuus sopimuksen jatkolle.

Työpaikka sijaitsee Tampereella hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. 

KIINNOSTUITKO? Tamware toteuttaa haun yhteistyössä Nordic Henkilöstöpalveluiden kanssa. Jos kiinnostuit, hae tehtävää Nordicin kautta. Kerrothan hakemuksessa työtaustasi ja avainosaamisesi sekä miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään. Liitä mukaan ansioluettelo mahdollisine suosittelijoineen ja palkkatoiveesi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antavat Nordic Henkilöstöpalveluiden Elina Parkkinen, 0504767780 elina.parkkinen@nordic.fi ja asiakkuuspäällikkö Maria Soukka puh. 050 308 5691, maria.soukka@nordic.fi. Voit myös lähettää tekstiviestin niin otamme sinuun yhteyttä. 

HAE TEHTÄVÄÄ OHEISEN LINKIN KAUTTA: Kokoonpanotyöntekijä, Oy Tamware AB (rekrytointi.com) 

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Osaamisalue: