Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Liikenneasematyöntekijä, Neste K Metsälä, Helsinki

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 10.05.2022, 15:00
  • Suljettu 01.06.2022, 0:46
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Liikenneasematyöntekijä, Neste K Metsälä, Helsinki

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. 

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ammattimaisen tiimimme voimin. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena, nykyään SOL-konserniin kuuluvana perheyrityksenä, haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme päätoimista liikenneasematyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen.

Työ on monipuolista asiakaspalvelutyötä, jossa yhdistyy kahvilan, kaupan ja ravintola-alan työtehtävät. Lisäksi asiakkaamme toimipisteessä myydään autopesuja ja polttoaineita.

Saat tehtäviisi kattavan koulutuksen, mutta aikaisemmasta kaupanalan kokemuksesta katsotaan eduksi. Iloinen asiakaspalveluasenne ratkaisee!

Hakemiltamme liikenneasematyöntekijöiltä odotamme oma-aloitteisuutta sekä joustavuutta työskennellä eri työvuoroissa. Päätoimiselle työntekijälle on tarjolla n. 30h/vko (kolmivuorotyö). Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Tehtävässä noudatetaan kaupan alan TES:iä ja sen mukaista palkkausta.

Liikenneasema on avoinna 24/7. 

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Julia Niemelä, julia.niemela@nordic.fi.

Olemme nyt osa SOL-perhettä. SOL Henkilöstö- ja Logistiikkapalvelut tarjoaa teollisuuden, rakennusalan ja logistiikka-alan toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Vuonna 2021 työllistimme 3540 oman alansa osaajaa. Katso kaikki avoimet paikkamme ja tutustu meihin lisää henkilostopalvelut.sol.fi

Osaamisalue: