Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Porrassiivooja, Jyväskylä

  • Sijainti Jyväskylä
  • Julkaistu 06.07.2022, 12:00
  • Suljettu 02.08.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Porrassiivooja, Jyväskylä

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme asiakasyrityksellemme porrassiivoojaa Jyväskylään pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Kyseessä on kokopäiväinen ja ensi alkuun kauttamme puoli vuotta kestävä työsuhde, josta on tarkoitus rekrytoitua suoraan asiakkaan kirjoille sen jälkeen. Kohteissa työskennellään ma-pe 7,5 tuntia / päivä ja työ on liikkuvaa sekä kohteet monipuolisia ja vaihtelevia. Työaika on tyypillisesti joko klo 06-14 tai 07-15. Tehtävässä on mahdollista aloittaa vasta elokuussa, tai jo aiemmin, omasta tilanteestasikin riippuen. 

Aiemman siivousalan kokemuksen lisäksi arvostamme työtä pelkäämätöntä, ehdottoman luotettavaa sekä asiakaspalveluhenkistä palveluotetta työssäsi. Emme kuitenkaan edellytä aiempaa siivousalan työkokemusta vaan oikea asenne on etusijalla. 

Tehtävässä on sekä ylläpito- että perussiivousta ja työ tapahtuu pareittain.

Edellytämme ajokorttia työn liikkuvuuden johdosta. Palkkaus menee kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti ja on kilpailukykyinen. Työn ohella saat itsellesi mahtavan työporukan tuen ja kannustusta oppia alasta lisää.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Aloitamme haastattelut  nopealla aikataululla, joten laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja työ on pitkäaikainen.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Osaamisalue: