Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Tuotantotyöntekijöitä, Nokian Renkaat Oyj

  • Sijainti Nokia
  • Julkaistu 30.06.2022, 1:00
  • Suljettu 15.08.2022, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Tuotantotyöntekijöitä, Nokian Renkaat Oyj

Kuva, joka sisältää kohteen teksti, clipart-kuva

Kuvaus luotu automaattisesti

Nokian Renkaat kehittää ja valmistaa premium-renkaita ihmisille, jotka arvostavat turvallisuutta ja vastuullisuutta. Pohjoisen perintömme innoittamana valmistamme henkilöautoihin, kuorma-autoihin ja raskaisiin työkoneisiin innovatiivisia tuotteita, jotka tarjoavat mielenrauhaa kaikissa olosuhteissa. Vianor-ketjumme on erikoistunut autonhuoltoon ja rengaspalveluihin. Vuonna 2021 yhtiömme liikevaihto oli noin 1,7 miljardia euroa ja henkilöstömäärä noin 4 900. Nokian Renkaat on listattu Nasdaq Helsinkiin. Lisätietoja: www.nokianrenkaat.fi.

 

Etsimme nyt asiakkaallemme uusia TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ henkilöautonrenkaiden valmistukseen huipputiimiin Nokian tehtaalle!

Toivomme sinulta positiivista ja ahkeraa asennetta, ripeää ja tarkkaa työotetta sekä halua oppia ja kehittyä parhaaksi siinä, mitä teet. Työ on fyysistä ja aktiivista seisomatyötä reipastempoisessa tehdasympäristössä, joten hyvä fyysinen kunto on hyödyksi tehtävässä suoriutumisessa. Eduksesi on koneiden tuntemus/ käyttökokemus, alalle soveltuva koulutus ja/tai kokemusta käsillä tehtävästä työstä esim. koneiden, teollisuuden, autojen tai rakentamisen parissa.

Työaikamuoto on keskeytymätön 3-vuorojärjestelmä, joten valituilla henkilöillä tulee olla valmius tehdä töitä aamu-, ilta- ja yövuoroissa arkena sekä viikonloppuisin. Työt alkavat kattavalla ja palkallisella perehdytyksellä mahdollisimman pian oikeiden henkilöiden löydyttyä. 

Palkka on kilpailukykyinen ja tuotantotyöntekijänä on mahdollista ansaita jopa yli 40 000 euroa vuodessa. Tehtävään valitut henkilöt työllistyvät vakituiseen tai pitkään määräaikaiseen työsuhteeseen Nordic Henkilöstöpalveluiden kautta.

Tarjolla on mielenkiintoinen työ ja hyvät mahdollisuudet kehittyä maailman johtavana vaativien ajo-olosuhteiden renkaiden valmistajana ja kehittäjänä tunnetussa yrityksessä, jolla on takanaan miljoonia tyytyväisiä asiakkaita, satoja innovaatioita ja maailmanennätyksiä!

 

Kiinnostuitko? Nokian Renkaat toteuttaa haun yhteistyössä Nordic Henkilöstöpalveluiden kanssa. Haethan tehtävää Nordicin kautta viimeistään 14.8.2022, mutta mielellään mahdollisimman pian, sillä haastatteluja ja työntekijävalintoja tehdään heti hakuajan alusta alkaen. Kerrothan hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi sekä miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Milja Iivonen, milja.iivonen@nordic.fi puh. 050 320 3992. Voit myös lähettää tekstiviestin puhelinnumeroon, niin otamme sinuun yhteyttä. 

Osaamisalue: