AVARN Security Oy

Vuoroesimies hälytyskeskukseen Vantaalle

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 19.09.2022, 1:01
  • Suljettu 10.10.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Vuoroesimies hälytyskeskukseen Vantaalle

Haemme vuoroesimiestä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Avarn Security Oy:n hälytyskeskukseen Vantaalle. 

Työ on vuorotyötä ja työvuorot sijoittuvat kaikkiin vuorokauden aikoihin.

Vuoroesimiehenä työskentelet palvelutuotannon tiimin tukena, olet työvuorosi aikana kaikkien vastuualueellasi vuorossa olevien työntekijöiden lähin esimies. Vastaat hälytyskeskuksen päivittäisestä toiminnasta ja esimiestyöstä työvuorosi aikana. Monipuoliseen ja haastavaan tehtävänkuvaan kuuluu päivittäistoimintaa ylläpitäviä ja sitä kehittäviä tehtäviä. Työtehtävässä pääset näkemään ja osallistumaan laajasti hälytyskeskuksen toimintaan. Toimit sujuvasti asiakasrajapinnassa sekä tärkeänä linkkinä yrityksemme eri toiminnoille.

Avarn Securityn arvoihin sitoutuminen ja niiden eteenpäin vieminen jatkuvasti muuttuvassa ja kehittyvässä toimintaympäristössä on keskeinen edellytys tehtävässäsi. Työssä menestyäksesi sinulla on oltava positiivinen asenne ja aito halu työskennellä asiakaspalvelutehtävissä. Omaat erinomaisen näkemyksen arvojemme mukaisesta esimiestyöstä. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja osaat sopeutua erilaisiin toimintaympäristöihin. Olet lisäksi ratkaisukeskeinen ja oma-aloitteinen, sekä sitoudut yhteisiin tavoitteisiin.

Mitä odotamme sinulta

Odotamme sinulta turvallisuusalan monipuolista kokemusta ja näkemystä, sekä voimassa olevaa vartijakorttia.

Kokemus hälytyskeskuksen tuotannosta on edellytys tehtävässä pärjäämiselle. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii turvallisuusalan sekä hälytyskeskuksen tuotannon ja sen järjestelmien tuntemuksen lisäksi joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Ymmärrät esimiestyön ja tiimin johtamisen periaatteet. Osaat toimia esimerkkinä ja arvojemme mukaisesti haastavissakin tilanteissa. Työnkuva on ajoittain hyvin hektistä, joten sinulla tulee olla erittäin hyvä paineensieto- ja ongelmanratkaisukyky. Tehtävässä vaaditaan suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Työtehtävät sisältävät:

  •  Operatiivinen työnjohto, päivittäisen toiminnan ohjaus ja laadunvalvonta

  • Henkilöstön perehdytys, koulutus ja osaamisen ylläpito

  • Varusteiden, työvälineiden ja järjestelmien hallinnointi vuoron aikana

  • Työvuorojen paikkaaminen ja vuorojen ylläpito 

Vaatimukset:

  • Tehtävään valitulle tehdään turvallisuus- ja luottoselvitykset, joiden hyväksytty läpimeno on edellytys työsuhteen alkamiselle

  • Laaja työkokemus hälytyskeskusympäristöstä

  • Voimassa oleva vartijakortti

  • Hälytyskeskuksen tuotantojärjestelmien tuntemus ja käytön osaaminen

Tarjoamme sinulle:

Avarn Securityssä saat mahdollisuuden kehittyä ja edetä työurallasi isossa yhtiössämme. Tarjoamme henkilöstöllemme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatillisen kehittymisen tueksi, modernit työvälineet ja kattavat henkilöstöedut. Meille henkilöstön hyvinvointi ja reilu kohtelu on ensisijaisen tärkeää.

Palkkaus vartiointialan TES V sekä kohde- ja tehtäväkohtainen lisä

Lisätietoja tehtävästä antaa: palveluesimies Annika Ekebom, annika.ekebom@avarnsecurity.fi

Jos kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksen viimeistään 9.10.2022 mennessä. Aloitamme osan haastatteluista jo hakuaikana.

Osaamisalue: