Nurmijärven kunta

Päiväkodin johtaja

  • Sijainti Nurmijärvi
  • Julkaistu 27.03.2023, 9:00
  • Suljettu 17.04.2023, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Päiväkodin johtaja

Nurmijärvi – paremman arjen ilmiö

Nurmijärvi on reilun 44 000 asukkaan kasvukunta, jonka varhaiskasvatuspalveluissa työskentelee n. 550 ammattilaista. Tarjoamme laadukasta, monipuolista ja ajanmukaista varhaiskasvatusta noin 2450 lapselle kunnallisissa ja yksityisissä varhaiskasvatusyksiköissä.

Oletko sinä meidän uusi ilmiöntekijä? 

Etsimme päiväkodin johtajaa innostuneeseen päiväkodin johtajien joukkoon toteuttamaan Nurmijärven kunnan laadukasta varhaiskasvatusta toistaiseksi voimassa olevaan virkaan 1.8.2023 alkaen.

Päiväkodin johtaja vastaa Rajamäellä sijaitsevien Tornitien ja Mutkapolun päiväkotien johtamisesta. Päiväkodin johtajan kokonaisuuteen valmistellaan vahvennettua varajohtajuuden pilotointia johtamisen tueksi 1.8.2023 alkaen.

Nurmijärven varhaiskasvatuspalvelut koostuvat 26 kunnallisesta päiväkodista, 9 yksityisestä palvelusetelipäiväkodista, kunnallisesta ja yksityisestä perhepäivähoidosta sekä avoimesta varhaiskasvatustoiminnasta. Kehitämme suunnitelmallisesti varhaiskasvatussuunnitelman mukaista pedagogiikkaa sekä alkuluokkatoimintaa yhteistyössä perusopetuksen toimijoiden kanssa. Lisäksi vuoden 2023 aikana kehitämme erityisesti laadun, arvioinnin ja johtamisen kokonaisuuksia sekä lapsen tuen vahvistamista.

Merkityksellinen työ kutsuu sinua!

Arvostamme innostustasi Nurmijärven varhaiskasvatussuunnitelmasta sekä kiinnostustasi ja kokemustasi pedagogiikan ja johtamisen kehittämisessä. Päiväkodin johtajana vastaat varhaiskasvatus ja – esiopetussuunnitelman toteutumisesta sekä asiakastyön, henkilöstön, talouden ja yksiköiden turvallisuuden johtamisesta. Hyvä paineensietokyky, hyvät neuvottelu- ja viestintätaidot sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot ovat päiväkodin johtajan työssä tärkeitä. Organisointikyky, muuttuvissa tilanteissa työskentelyn taito sekä kehittämismyönteisyys, innostunut ja osallistava työote ovat keskiössä päiväkodin johtajan arjessa. 

Nurmijärven varhaiskasvatuksessa työsi tukena ovat 

  • vahva tuki esihenkilötyöskentelyyn omalta esihenkilöltä sekä kollegoilta sovittujen ja hyvin toimiviksi todettujen rakenteiden avulla
  • varhaiskasvatuksen hallinnon ammattilaisten tuki mm. palveluohjauksen, lasten sijoittelun, henkilöstön rekrytoinnin, oppimisen tuen prosessin, koulutusten järjestelyn sekä käyttötalouden hallintaan liittyvissä asioissa
  • hyvät resurssit lasten tuen järjestelyissä konsultoivien varhaiskasvatuksen erityisopettajien ja varhaiserityiskasvatuksen lastenhoitajien avulla sekä varhaiskasvatuksen S2-opettajan yhteistyö
  • pedagoginen tuki työyhteisölle alueellisten varhaiskasvatuksen opettajien sekä digiagenttien työn avulla
  • päiväkodeissa työskentelevät varhaiskasvatuksen toimitilahuoltajat
  • sijaisjärjestelyjä vahvistavat toimipaikkakohtaiset ryhmättömät lastenhoitajat

Tarjoamme sinulle työolosuhteet, jossa toteutuu

  • hyvä perehdytys
  • koulutusmyönteisyys
  • mahdollisuus kehittyä työssä
  • tekemisen meininki ja vahva kehittämisen henki

” Nurmijärvi on sopivan kokoinen kunta ja työnantaja – meillä toteutuu yhteisöllisyys, vaikutusmahdollisuudet, rauha tehdä töitä sekä riittävä resursointi.”

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antavat varhaiskasvatuspäällikkö Marianna Kokko p. 040 317 2201 ja palvelupäällikkö Mari Korhonen p. 040 317 4072 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@nurmijarvi.fi

Varhaiskasvatuslain (540/2018) 31 §:n mukaan päiväkodinjohtajan kelpoisuusvaatimus on 1.1.2030 alkaen varhaiskasvatuksen opettajan tai varhaiskasvatuksen sosionomin kelpoisuus ja vähintään kasvatustieteen maisterin tutkinto sekä riittävä johtamistaito, jollei hakijan kelpoisuus päiväkodinjohtajan virkaan määräydy varhaiskasvatuslain 75§:n siirtymäsäännöksen mukaan. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on tarvittaessa toimitettava lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunta-alan opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES osio G) sekä Nurmijärven kunnan työn vaativuuden arvioinnin mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 3481,50 euroa kuukaudessa. Lisäksi voidaan maksaa työkokemuslisää aiemman työkokemuksen perusteella. OVTES osio G mukainen työkokemuslisä on 3 % tai 8 % tehtäväkohtaisesta palkasta, olennaisesta kokemuksesta riippuen.

Hakuaika päättyy 17.4.2023 klo 16.00. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tule kehittämään kanssamme työtä nurmijärveläisten lasten ja perheiden hyväksi!

Osaamisalue: