Nurmijärven kunta

Ruokapalveluvastaava, Isoniitun koulu, jatkettu haku

  • Sijainti Nurmijärvi
  • Julkaistu 03.03.2023, 8:00
  • Suljettu 03.04.2023, 15:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Ruokapalveluvastaava, Isoniitun koulu, jatkettu haku

Nurmijärvi – paremman arjen ilmiö

Aleksia ruoka- ja siivouspalvelut hakee  

RUOKAPALVELUVASTAAVA 

Olisitko sinä hakemamme palvelualan ammattilainen?  Haemme nyt vakituista ruokapalveluvastaavaa Klaukkalaan Isoniitun koululle. 

Tarjoamme sinulle työn, missä pääset luomaan ruokamuistoja lapsille. Työskentelet Aleksian 5 hengen tiimissä, joka huolehtii yhdessä Isoniitun koulun ruoka- ja siivouspalveluista. Sinä vastaat koulun ruokapalveluista ja osallistut myös omalta osaltasi koulun puhtaanapitoon. Työ on kokopäivätyötä, viikkotyöaika on 38,15 h, lisäksi 30min/pv omaa aikaa oleva ruokatauko.  Saat osaavan ja kannustavan esimiehen sekä mahdollisuuden kouluttautua oppisopimuksella siivous- ja cateringalalle. 

Toivomme sinulta catering- tai siivousalan tutkintoa tai työkokemusta vähintään cateringalalta ja halua olla tulevaisuudessa molempien alojen ammattilainen.    

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä aurinkoista ja hymyilevää palveluasennetta. Olet hyvä oman työn organisoija ja atk-taitosi ovat riittävät. Työsi teet suurella sydämellä. Haluat tarjota asiakkaalle puhtaita tiloja sekä hyvää ruokaa ja mukavia ruokailuhetkiä.  

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Ansa Roos, ansa.roos@nurmijarvi.fi,p. 040 317 4936 (arkisin klo 8-15).    

Työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Palkkaus perustuu kunnalliseen virka- ja työehtosopimukseen. Tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitulta edellytetään hyväksyttävää todistusta terveydentilasta.   

Hakuaika päättyy 3.4.2023 klo 15.00. Tehtävään haetaan sähköisesti. Aiemmat hakemukset huomioidaan. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. 

Tutustu myös kuntaamme Instagramissa @nurmijarvi_paremmanarjenilmio ja Facebookissa @Nurmijärven kunta.

Olemme savuton työpaikka. 

 

 

Osaamisalue: