Kaskipuu Oy on suomalainen perheyritys, joka valmistaa kotimaisia ulko-ovia ja ikkunoita. Kaskipuun toimintaan ja tuotteisiin voit tutustua osoitteessa www.kaski.fi

Ensisijaisesti haemme työntekijöitä kokoonpanolinjastolle ovien ja ikkunoiden varustelutehtäviin, jossa tuotteisiin lisätään mm. ovisilmiä, kahvoja, potkupeltejä, laseja yms. Kokoonpanolinjastolla tehdään myös kollitustyöt eli valmiit tuotteet pakataan ja suojataan lähetysvalmiiksi.

Kaskipuulla tehdään myös monenlaista muuta työtä kuten alkutuotannon koneistustehtäviä ja pintakäsittelytehtäviä.

Työntekijän sijoittamisessa työpisteeseen pyritään huomioimaan hakijan vahvuudet, osaaminen ja toiveet.

Kaskipuun tuotannossa työskentelee laajalla ikähaarukalla miehiä ja naisia erilaisilla työkokemus- ja koulutustaustoilla. Tehdas on pitkälti automatisoitu ja näin ollen työtehtävät pääsääntöisesti fyysisesti kevyitä. Koulutus- ja työkokemus teolliselta alalta plussaa mutta ei välttämättömyys, sillä tähän työhön opetetaan.

Työsuhteet ovat aluksi määräaikaisia. Pidempään työsuhteeseen mahdollisuus tilauskannan kehittymisen mukaan. Vuokratyösuhteen kautta on mahdollista siirtyä jopa vakituiseen työsuhteeseen suoraan Kaskipuun kirjoille. Etsit sitten lyhyttä tai pitkää työsuhdetta, niin Kaskipuulla on monia mahdollisuuksia.

Kaskipuun ovi- ja ikkunatuotannossa työvuorot vaihtelevat linjaston mukaan:

  • Ovituotannossa tehdään pääsääntöisesti kaksivuorotyötä (aamu 6-14.10, ilta 14.10-22.20)
  • Ikkunatuotannossa tehdään pääsääntöisesti kolmivuorotyötä (aamu 6-14, yö 22-06, ilta 14-22).
  • Yhtä vuoroa tehdään viikko kerrallaan. Pääsääntöisesti viikonloput ovat vapaita.

Laita työhakemukseesi tietoa millainen työaikajärjestely sopisi sinun elämäntilanteeseesi parhaiten.

Työsuhteessa sovelletaan puusepänteollisuuden työehtosopimusta. Palkkaus työehtosopimuksen mukaan. Esim. palkkaryhmä 2 uusille aloittaville ilman alan kokemusta. Alan kokemusta omaaville palkka tarkistetaan. Iltavuoro- ja yötyölisät nostavat ansiota. Palkan kehittymiseen vaikuttaa mm. työntekijän taitojen, moniosaamisen ja vastuullisuuden kehittyminen. Työtehtävissä on mahdollisuus edetä mm. tiiminvetovastuuseen.

Paikkoja täytetään sitä mukaan, kun sopivia löytyy, joten älä aikaile vaan laita hakemuksesi tulemaan. Hakemuksen pääset jättämään www.oivatyo.fi tai suoraan tästä https://oivatyo.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=120

Ensimmäinen haastattelu tapahtuu OivaTyön toimesta ja jatkohaastattelut pidetään Kaskipuulla, jolloin hakija pääsee tutustumaan tuotantoon.

Lisätietoja työtehtävästä saat soittamalla 0444388330 tai 044438323 tai sähköpostilla oiva@oivatyo.fi.

Osaamisalue:

OivaTyö Oy

OivaTyö Oy löytää yrityksille työntekijöitä ja tekijöille töitä! Kauttamme hoituu rekrytoinnit ja henkilöstövuokraus. Toimimme nopeasti, vastuuntuntoisesti ja luotettavasti. Meillä on työllisyystoimijana kotikenttäetu pohjoisessa Keski-Suomessa ja sen naapurikunnissa! Olemme notkeita ja avoimia uusille ehdotuksille. Tutustu www.oivatyo.fi