Oral Hammaslääkärit Oyj

Suuhygienisti, Oral Jyväskylä

  • Sijainti Jyväskylä
  • Julkaistu 08.08.2022, 13:00
  • Suljettu 22.08.2022, 9:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Suuhygienisti, Oral Jyväskylä

Haemme Oral Jyväskylän toimipisteisiin 

Suuhygienistiä 

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen (38,25h/vk). 

Suuhygienistinä tehtäviisi kuuluu asiakkaan suu- ja hammassairauksien hoito, suun terveydentilan parantaminen, ennaltaehkäisevä suun terveydenhoito ja mielenkiintosi mukaan myös esteettinen hammashoito. Potilastyön lisäksi pääset työskentelemään myös hammaslääkärin tai erikoishammaslääkärin työparina ja välinehuollossa. Meillä pääset vaikuttamaan työnkuvaasi ja työvuorot voimme sopia joustavasti aamu- ja iltavuoroihin.  

Jos olet asiakaspalveluhenkinen, tiimipelaaja ja haluat kehittää osaamistasi työyhteisön sekä asiakkaiden hyväksi, olet meidän hakijamme.  Asiakaskokemus, korkea työn laatu ja jatkuva osaamisen kehittäminen ovat sydäntäsi lähellä sekä haluat tehdä parhaasi työyhteisön kannalta. Sinulla on Suomessa laillistetun suuhygienistin pätevyys.  Jos olet suuhygienistiopiskelija joka valmistut piakkoin, hakemuksesi huomioidaan myös. Työ alkaa sopimuksen mukaan. 

Oralissa kanssasi työskentelee ammattitaitoinen työyhteisö, jossa arvostetaan työntekijöiden hyvinvointia lukuisten työsuhde-etujen kautta, uusimpana joukossa mukana työsuhdepolkupyörä. Tarjoamme työntekijöillemme muun muassa kattavat kulttuuri- ja liikuntaedut sekä laajan työterveyshuollon. Suuhygienisteille käytössämme on myös tulospalkkiojärjestelmä, jossa sinulla on mahdollisuus kartuttaa palkkapussia jopa 350 euroa kuukaudessa. Noudatamme terveyspalvelualan työehtosopimusta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § edellyttämää suojaa. 

Lisätiedot asemavastaava Heli Niemi 050-3436687, heli.niemi@oral.fi 

Oral Hammaslääkärit Oy on Suomen suurin yksityinen suun terveydenhuollon palveluja tarjoava ketju, jossa työskentelee yli 1 600 alan ammattilaista 70 toimipisteessä ympäri Suomea. Olemme Great Place to Work -sertifioitu työpaikka, jossa työntekijöiden hyvinvointia tuetaan vahvasti ja työssä viihtymiseen panostetaan. Toimimme osana kansainvälistä Colosseum Dental Groupia, jonka lopullisena edunsaajana on lasten ja nuorten kehittymistä maailmanlaajuisesti tukeva hyväntekeväisyyssäätiö. 

 

Tutustu meihin tarkemmin alla olevista linkeistä: 

Urasivumme  

Great Place to Work -sertifiointisivumme 

 

Osaamisalue:

Oral Hammaslääkärit Oyj

Suomalainen Oral Hammaslääkärit Oyj on monipuolisia hammasterveydenhuollon palveluja tuottava julkinen osakeyhtiö, joka on listattu NASDAQOMX Helsingissä. www.oral.fi