Tampereen Infra Oy

Vastaava paikkatietoasiantuntija

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 05.12.2022, 12:00
  • Suljettu 20.12.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Vastaava paikkatietoasiantuntija

Innostu Infrasta ja tule tekemään merkityksellistä työtä, joka näkyy jokaisen tamperelaisen sujuvassa arjessa!

Tampereen Infra Oy tuottaa yhdyskuntatekniikan kunnossapito-, rakentamis- ja paikkatietopalveluja sekä kalusto- ja korjaamopalveluja. Yhtiö kuuluu Tampereen kaupunkikonserniin ja on Tampereen kaupungin omistama yhtiö. Tampereen Infra Oy:n liikevaihto on yli 50 milj. euroa ja vakituisen henkilöstön määrä yli 300 henkilöä. Tampereen Infra Oy on liikevaihdon ja henkilöstön lukumäärän perusteella tarkasteltuna yksi merkittävimmistä Tampereen kaupungin omistamista yhtiöistä.

Tampereen Infra on kunta-asiakkaiden haluttu luottokumppani. Perustehtävämme on rakentaa ja ylläpitää kotiseutumme infraa kestävästi, jotta täällä olisi hyvä elää ja asua, mukava harrastaa ja viettää vapaa-aikaa. Päämäärämme on olla kotiseutumme arvostetuin infra-alan osaaja, joka sujuvoittaa arjen toimintaa ja elämysten hankkimista pitämällä hyvää huolta kotiseudustamme ja sen viihtyisyydestä. 

Tampereen Infrassa panostetaan henkilöstön osaamiseen ja hyvinvointiin ja arvojemme siemenenä onkin ajatus: Onnistumisia tehdään yhdessä. Tässä työssä pääset jättämään oman kädenjälkesi Tampereen Infran tarinaan. Tule mukaan tekemään porukalla parempaa kylänraittia!

Tule meille vastaavaksi paikkatietoasiantuntijaksi mittaus- ja paikkatietotoimintoihin! 

Tehtävässäsi työskentelet osana 3D-mallinnus- ja laserkeilaustiimiä. Vastaat tiimin toimintaan suoraan liittyvistä prosesseista ja niiden kehittämisestä yhdessä tiimin ja asiakkaiden kanssa. Pääset luomaan uutta toimintamallia ja vaikuttamaan omaan ja tiimisi työn sisältöön. 

Tiimin vastuulle kuuluvat ilmakuvaus- ja laserkeilaustuotantoon liittyvät toiminnot, kuten tiedon tuottaminen ja hankinta, aineiston julkaisu sekä tuotetun aineiston hyödyntäminen kaupungin prosesseissa, esimerkiksi kaupunkimallin tai omaisuudenhallinnan ylläpidossa.

Olet etsimämme henkilö, mikäli järjestelmällinen työskentelytapa saa sinut levolliseksi, vuorovaikutus ihmisten kanssa hyvälle tuulelle ja parempien toimintatapojen käyttöönotto ylpeäksi omasta työstä. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen ilmakuvaus- ja laserkeilaus tuotannosta ja tehtävään soveltuvasta alan koulutuksesta (insinööri/DI/FM).

Arvostamme halua oppia ja kehittää omaa ja työyhteisösi toimintaa, omaat kyvyn iloita omista ja tiimin onnistumisista, olet oma-aloitteinen ja kommunikoit sujuvasti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän kehittyvässä toimintaympäristössä. Henkilöstöetuihimme kuuluu mm. pitkä lomaoikeus, lounas-, liikunta- ja kulttuurietuus, työsuhdepyöräetuus sekä vakuutuskassa. Työyhteisömme on toimiva, työilmapiirimme on hyvä ja työkaverit mukavia.

Tule siis meille työkaveriksi! Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.12., sillä aloitamme hakemusten läpikäynnin jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa pe 9.12. klo 13 – 14.30 tai ke 14.12. klo 15.30 -17 paikkatietopäällikkö Eelis Ylitalo, p.  040 136 6159.

Osaamisalue: