Wirestaff Oy

Tarjoilija Pancho Villa Sello & Lippulaiva

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 22.05.2023, 9:00
  • Suljettu 28.05.2023, 23:59

Tarjoilija Pancho Villa Sello & Lippulaiva

Haemme nyt positiivisen asenteen omaavia TARJOILIJOITA Espooseen Sellon ja Lippulaivan Pancho Villa ravintoloihin. Legendaarinen Pancho Villa tarjoaa laajan valikoiman herkullisia makuja meksikolaisessa hengessä rennossa tunnelmassa. Työtä on tarjolla joustavasti noin 40-90h/3vk. 

Oletko sinä reipas, oma-aloitteinen ja iloinen henkilö, joilla asiakaspalvelu on veressä? Hienoa! Meille on erittäin tärkeää, että tähän ravintolaan saadaan yhteen hiileen puhaltava ja jokaisen työpanosta kunnioittava työyhteisö, jossa viihdytään pitkään.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä aiempaa à la carte -tarjoilijan kokemusta, suomen kielen taitoa ja täysi-ikäisyyttä.  Anniskelupassi katsotaan eduksi. Tarjolla on mukava työ monipuolisessa työympäristössä. Lopullinen toimipiste määräytyy toiveidesi mukaisesti tai halutessasi voit työskennellä kummassakin ravintolassa. Palkkaus ja aloitus sopimuksen mukaan. 

Valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kiinnostuitko?

Täytä hakemus tämän linkin kautta http://wirestaff.likeit.fi/apply/11596327 ja olemme yhteydessä sinuun pikimmiten.

Lisätietoja:


Sanni Vennola

sanni.vennnola@wirestaff.fi

044 763 2800

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.