S&S Consulting Oy

Asiakkuuspäällikkö – käsityökalut ja säilytysjärjestelmät / Milwaukee, Varsinais-Suomi ja Pirkanmaa

  • Sijainti Varsinais-Suomi, Pirkanmaa
  • Julkaistu 25.04.2024, 13:00
  • Haku päättyy 19.05.2024, 23:59
  • 19.05.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Asiakkuuspäällikkö – käsityökalut ja säilytysjärjestelmät / Milwaukee, Varsinais-Suomi ja Pirkanmaa

 

 

Asiakkuuspäällikkö – käsityökalut ja säilytysjärjestelmät

Varsinais-Suomen ja Pirkanmaan alueelle 

Haluatko liittyä joukkoomme ja vahvistaa edelleen MILWAUKEE®n kasvua Suomessa? Oletko myyntihenkinen, omaatko voittajan asenteen ja halun kehittyä? Tule osaksi tiimiämme vauhdittamaan asiakkaidemme menestystä ja kehittämään myyntiämme.

Techtronic Industries Nordic

on alallaan vahva toimija, jolla on laaja valikoima erilaisia laatutuotteita johtavilla huippubrändeillä kuten MILWAUKEE®, AEG® ja Ryobi®. Markkinoimme ja myymme monia erilaisia tuotteita ja valikoimastamme löydät laadukkaat sähkötyökalut, käsityökalut, puutarhatuotteet, säilytysjärjestelmät, lisätarvikkeet ja henkilösuojaimet. Myymme tuotteemme kattavan ja ammattitaitoisen jälleenmyyjäverkoston kautta Pohjoismaissa ja Baltiassa. Loppuasiakkaamme ovat vaativia ja laatutietoisia; sekä ammattikäyttäjiä että Tee-se-itse/DIY-rakentajia.

TTI Nordic jatkaa voimakasta kasvua myös MILWAUKEE®n osalta. Rakennamme organisaatiotamme vastaamaan vahvaa kasvua, ja siksi etsimme tiimiimme lisää osaajia. 

 

Etsimme Asiakkuuspäällikköä, jolla on aito palo kehittää ja edistää Milwaukeen käsityökalujen ja säilytysjärjestelmätuotteiden myyntiä Suomessa yhdessä asiakkaidemme kanssa 

Milwaukeen brändimielikuva on vahva ja laadukas. Kehitämme ja valmistamme jatkuvasti monipuolisesti innovatiivisia työkaluja. Tavoitteenamme on tarjota markkinoille aina uusinta uutta ja siten vahvistaa entisestään Milwaukeen asemaa johtavana ammattilaisten käsityökalu- ja säilytysjärjestelmäratkaisujen toimittajana. 

Tehtävänäsi on kehittää tuotteidemme myyntiä nykyisten MILWAUKEE® asiakkaiden kanssa omalla alueellasi. Olet osa Pohjoismaiden käsityökalu ja säilytysjärjestelmä -myyntitiimiä, ja raportoit Suomen tiimin myyntipäällikölle. Toimit työssäsi pääosin kotitoimistolta käsin, ja liikut aktiivisesti asiakkaiden luona ja tapahtumissa. Työtehtävän sujuvan hoitamisen kannalta sinun tulee asua Turun tai Tampereen seudulla.

On tärkeää, että teet yhteistyötä sujuvasti myös muun MILWAUKEE® myyntiorganisaation kanssa Suomessa. Meitä Milwaukeelaisia on Suomessa 65 henkilöä erilaisissa myyntitehtävissä keskittyen eri tuotekategorioihin.

Työsi on

  • hallinnoida oman alueesi jälleenmyyjien tuotevalikoimaa vastuullasi olevissa tuoteryhmissä
  • suunnitella ja toteuttaa myynti- ja markkinointiaktiviteetteja osallistumalla Suomessa erilaisiin myyntitapahtumiin
  • osallistua asiakkaille suunnattuihin tuotekoulutuksiin ja demopäiviin
  • rakentaa ja optimoida asiakkaiden myymälätilat toimiviksi kokonaisuuksiksi myynnin kasvattamisessa
  • auttaa jälleenmyyjiämme myymään Milwaukee-tuotteita loppuasiakkaille, ja huolehtia, että jälleenmyyjiemme tuotevalikoima on optimaalinen kiertonopeudeltaan

Odotamme sinulta

  • aikaisempaa näyttöä tuloksekkaasta myyntityöstä
  • käytännönläheistä, luovaa ja aktiivista työskentelyotetta
  • energistä tekemistä ja positiivista asennetta uusia haasteita kohtaan
  • kykyä reagoida ja tarjota jatkuvasti uusia teknisiä ratkaisuja asiakkaillesi
  • tuloshakuisuutta ja halua menestyä työssäsi
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • sujuvan suomen kielen lisäksi hyvää englannin kielen taitoa
  • keskeisimpien järjestelmätyökalujen kuten MS Office ja CRM-järjestelmän hallintaa
  • ajokorttia 

Tarjoamme Sinulle mielekkään tehtäväkokonaisuuden, dynaamisen markkinan ja mahdollisuuden olla osana huippuammattilaisten joukkoa pohjoismaisessa myyntiorganisaatiossamme. Tukenasi on vahvasti kasvava yritys, jonka tavoitteena on olla alansa ykkönen. Palkan ja työsuhdeauton lisäksi saat kattavan työterveyshuollon ja tukemme liikuntaharrastuksiisi.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consultingissa Jan Holmström, puh. 0500 625 543.

Lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen alla olevan Jätä hakemus –painikkeen kautta viimeistään 19.5.2024. Täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötiedot ja työkokemus.

Keitä me olemme? 

TTI on maailman johtava sähkötyökalujen, puutarhatuotteiden, lattianhoidon ja tarvikkeiden kehittäjä/valmistaja sekä kuluttajille, ammattilaisille että teollisuusasiakkaille, ja kasvamme nopeasti. Tuotteita markkinoidaan sisustus-, puutarha-, korjaus- ja rakennusteollisuuden aloille. TTI-ryhmän jatkuva strateginen keskittyminen voimakkaisiin tuotemerkkeihin, innovatiivisiin tuotteisiin ja poikkeuksellisiin ihmisiin kuvaa laajasti työskentelykulttuuriamme. Lisäksi näemme asiakkaamme aina kumppaneina, ja teemme kaikkemme tukeaksemme heidän liiketoimintaansa. TTI:llä on maailmanlaajuisesti noin 51.000 työntekijää ja sen liikevaihto oli 13,7 miljardia USD vuonna 2023, ja kasvumme jatkuu voimakkaana. 

Techtronic Industries Nordic, jonka pääkonttori sijaitsee lähellä Kööpenhaminaa, on osa TTI:n kansainvälistä organisaatiota, joka tukee yli 450 työntekijää Pohjoismaissa ja Baltiassa. TTI Nordic markkinoi pääasiassa MILWAUKEE®– RYOBI®– ja AEG®-merkkejä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Lisätietoa löydät täältä: TTI Group – Working at TTI.

Osaamisalue: