Haemme PKS Sähkönsiirto Oy:n Joensuuhun kesäharjoittelijaa verkkopalveluiden myyntiin touko-elokuuksi 2023. 

Keskeisimpiä tehtäviäsi ovat sähköliittymätilausten, -tarjousten ja -sopimusten käsittely, teknisen asiakaspalvelun tehtävät ja energiakäytön neuvonta, sähköliittymätöiden tilaaminen ja seuranta sekä sähkönmittaukseen liittyvät tehtävät.

Olet juuri sopiva henkilö joukkoomme, kun loistavan asiakaskokemuksen aikaansaaminen on vahvuutesi ja haluat oppia uusia asioita. On tärkeää, että olet aikaansaava tiimipelaaja ja otat jämäkästi myös henkilökohtaista vastuuta sovittujen asioiden eteenpäin viemiseksi. Sähkövoima- tai energiatekniikan insinöörin/diplomi-insinöörin opinnot antavat hyvän pohjan tehtävään. Hyvät vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi antavat sinulle hyvän mahdollisuuden menestyä tehtävässä. Toivomme, että sinulla on myös aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä.

Panostamme laadukkaaseen perehdyttämiseen, jotta sinulla olisi parhaat mahdolliset eväät menestyä tehtävässäsi. Tule meille kesätöihin, autamme sinua kasvamaan vahvaksi osaajaksi osana ammattitaitoista tiimiämme.
 
 Lisätietoja tehtävästä antaa:
 asiakkuuspäällikkö Nisse Rimpilä, puh. 050 5209716, sähköposti: nisse.rimpila@pkssahkonsiirto.fi

Lähetä hakemuksesi cv:n kera viimeistään 16.4.2023 osoitteessa https://pkssahkonsiirto.fi/tietoa-meista/rekry/

 

Me PKS Sähkönsiirrolla tuomme virtaa Pohjois-Karjalaan ja Koillis-Savoon. Vastaamme 89 000 asiakkaan sähkönsiirrosta ja yli 22 000 kilometrin pituisen sähköverkon kehittämisestä. Suoraksi vedettynä verkkomme yltäisi Joensuun torilta Uuteen-Seelantiin ja vielä kolmasosan takaisinkin. Tekemistä siis riittää, mutta me olemme maaseutumaisen sähkönjakelun erikoisosaajia ja tottuneita tekemään välillä jopa sankaritekoja, että asiakkaillemme riittää sähköä.

Sähköverkkomme on yksi alueen elinvoimaisuuden valtateistä. Se mahdollistaa asumisen, yrittämisen ja elämisen juuri siellä, missä asiakkaamme haluavat – joko kaupunkitaajamassa tai erämaan rauhassa. Nyt rakennamme 25 ammattilaisemme sekä laajan yhteistyökumppaniverkostomme kanssa toisen sukupolven sähköverkkoa, josta tulee säävarma tulevaisuuden mahdollistaja. Tähän työhön käytämme vuosittain yli 30 miljoonaa euroa yli 100 miljoonan euron liikevaihdostamme.

Kuulumme alueen kuntien omistamaan Pohjois-Karjalan Sähkö-konserniin. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta pkssahkonsiirto.fi.

Osaamisalue: ,