Umicore Finland Oy

Näyteaseman työnjohtaja

  • Sijainti Kokkola
  • Julkaistu 16.10.2022, 0:00
  • Suljettu 06.11.2022, 23:59

Näyteaseman työnjohtaja

IF OUR TECHNOLOGIES CAN MAKE THE WORLD BETTER CONNECTED, IMAGINE WHAT YOU COULD DO?

 

Haemme vahvasti kasvavaan liiketoimintaamme

Näyteaseman työnjohtajaa

 

Tehtävänä on toimia työnjohtajana näyteaseman henkilöstölle ja vastata töiden järjestelyistä, yhteydenpidosta eri sidosryhmiin, tarviketilauksista, dokumentoinnista eri järjestelmiin sekä toiminnan kehittämisestä.

Tehtävä tarjoaa haastavan ja mielenkiintoisen tehtäväalueen, jossa on hyvät mahdollisuudet kehittyä näytteenoton asiantuntijana.

Edellytämme: 

  • alalle soveltuvaa koulutusta 
  • organisointikykyä sekä kykyä toimia vastuullisena tiimin vetäjänä ja jäsenenä

Katsomme eduksi: 

  • kokemusta teollisuuden työtehtävistä 
  • kokemusta esihenkilötehtävistä 
  • tuntemusta SAP- ja LIMS-tietojärjestelmistä

Lisätietoja antaa laboratorioinsinööri Janne Hautala 050 444 5261.

Mitä tarjoamme:

Pyrimme olemaan suunnannäyttäjiä. Ei vain asiakkaillemme, vaan myös työntekijöillemme. Pyrimme luomaan yhteistyöympäristön ja kulttuurin, jossa me kaikki voimme menestyä. Siinä voimme jakaa ideoita, kehittää asiantuntemustamme ja edistää uraamme. Osallistava työkulttuuri tarjoaa kaikille työntekijöille yhtäläiset mahdollisuudet riippumatta heidän taustastaan. Palkitsemme työpanoksesi kilpailukykyisellä palkalla ja hyvillä henkilöstöeduilla. Kuvittele, mitä sinä voisit tehdä?

Näin haet:

Kaikki hakemukset oheisen hakupainikkeen kautta viimeistään 6.11.2022. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten hae pikimmiten.

Umicore Finland Oy
PL 101 (Kobolttiaukio 1),
Kokkola

Puh. 010 849 2000

www.rbm.umicore.com

Osaamisalue:

Umicore Finland Oy

Umicoresta

Ajoneuvojen haitallisten päästöjen vähentäminen. Liikenteen sähköistäminen. Uuden elämän antaminen käytetyille metalleille.

Toimitamme vastuullisia materiaaliratkaisuja, jotka vastaavat maailmanlaajuisten megatrendien haasteisiin ja ovat välttämättömiä jokapäiväisessä elämässä. Tuotteemme ja palvelumme vauhdittavat globaalin liikkumisen muutosta, vastaavat edistyksellisten materiaalien kasvavaan tarpeeseen ja mahdollistavat merkittävien metallien entistä tehokkaamman kierron. Olemme johtava teknologiayritys, joka mahdollistaa kiertotalouden avulla vastuullisen arvon tuottamisen parempaa elämää varten.

Kuvittele, mitä sinä voisit tehdä näiden arvojen eteen?