Wirestaff Oy

Tarjoilija Pancho Villa Lippulaiva

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 06.12.2022, 9:00
  • Suljettu 05.02.2023, 23:59

Tarjoilija Pancho Villa Lippulaiva

Haemme nyt positiivisen asenteen omaavaa TARJOILIJAA kauppakeskus Lippulaivan Pancho Villa ravintolaan. Ravintola sijaitsee Espoossa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Työtä voit tehdä joustavasti osa-aikaisena tai säännöllisesti kokoaikaisena.

Oletko sinä reipas, oma-aloitteinen ja iloinen henkilö, joilla asiakaspalvelu on veressä? Hienoa! Meille on erittäin tärkeää, että tähän ravintolaan saadaan yhteen hiileen puhaltava ja jokaisen työpanosta kunnioittava työyhteisö, jossa viihdytään pitkään.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä aiempaa tarjoilijan kokemusta sekä suomen kielen taitoa. Tarjolla on mukava työ monipuolisessa työympäristössä. Ahkeralle tyypille tarjolla on täydet tunnit, mutta myös osa-aikaisuus on mahdollista. Palkkaus ja aloitus sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus tämän linkin kautta: http://wirestaff.likeit.fi/apply/8844920 ja olemme yhteydessä sinuun pikimmiten.

Tehtävää koskeva työsuhde tullaan solmimaan WireStaff Helsinki Oy:n kanssa.

Lisätietoja:


Sanni Vennola

sanni.vennnola@wirestaff.fi

044 763 2800

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.