Power Finland Oy

Parma Keittiökalustemyyjä pk-seudulle

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 02.08.2022, 10:00
  • Suljettu 01.09.2022, 0:47
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Parma Keittiökalustemyyjä pk-seudulle

Haemme  Parma Keittiökalustemyyjää pääkaupunkiseudulle

Tiesitkö, että melkein 90 prosenttia Powerin myymälään astuvista asiakkaista on ostoaikeissa tai jo tutustunut tuotteisiin verkossa. Mielekäs paikka myyjälle, vai mitä sanot? Lopusta vastaat sinä. Etsimme nyt kokoaikaisia Parma keittiökalustemyyjiä  Powerin myymälöihin.

Kuulostaa hyvälle, mutta miksi hakisin juuri Powerille?

Tarjoamme sinulle paikan työyhteisöstä, jossa viihdytään ja ansaitaan. Monet ovat hakeneet Powerille hommiin, koska meillä on hyvä ilmapiiri olla töissä. Mistä hyvä yhteishenki sitten syntyy? Ihmisistä. Hyvästä johtamisesta. Yhteisestä tekemisestä. Paljon kertoo se, miten pitkään Powerilla viihdytään töissä. 

Hyvä fiilis näkyy tuloksessa ja kulkee käsi kädessä oman ansainnan kanssa.  Tarjoamme työntekijöillemme kattavan työterveyshuollon, liittymäedun sekä hyvät henkilökunta-alet. Powerin porukalla tuppaa olemaan kotonakin laitteet kunnossa.

Entä mitä Keittiökalustemyyjäksi hakevalta odotetaan?

Keittiömyyjänä sinun ei tarvitse olla valmiiksi ekspertti. Koulutamme ja perehdytämme sinut hyvin. Tietynlainen kiinnostus tuotteita kohtaan toki helpottaa myyntiä. Jonkinlainen kokemus keittiösuunnittelun, myynnin tai asiakaspalvelun suunnalta on ehdottomasti eduksi.

Check! Miten voin hakea mukaan?

Mikäli Parma Keittiökalustemyyjän tehtävät Powerilla kuulostavat sinulle sopivalta hommalta, hae mukaan mahdollisimman pian, sillä vahvistamme joukkuettamme niin pian kuin mahdollista. Jätä hakemuksesi viimeistään 31.8. mennessä ja olemme sinuun yhteydessä. Jos sinulle jäi vielä jotain kysyttävää, niin ota rohkeasti yhteyttä mikko.virtanen@power.fi 

Osaamisalue:

Power Finland Oy

Power Finland kuuluu Power International AS -konserniin, joka omistaa Power ja Expert ketjut Norjassa, Tanskassa, Suomessa sekä Ruotsissa. Pohjoismainen keskusvarasto sijaitsee Ruotsissa. Konsernin liikevaihto on noin 900 miljoonaa euroa. Power-ketju perustuu äärimmäiseen kustannustehokkuuteen ja sen tavoitteena on tarjota asiakkaalle myymälöissä vähintään sama halvin hinta kuin Power.fi-nettikaupassa. Suomessa on nyt 45 Power-myymälää.