Tuusulan kunta

Tuntiopettaja

  • Sijainti Hyrylä
  • Julkaistu 28.07.2022, 11:00
  • Suljettu 12.08.2022, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Tuntiopettaja

Tuusula – tekemisen taidetta!

Meillä pääset rakentamaan tavallisten tuusulalaisten arkea ja samalla kehittämään omaa osaamistasi. Tuusulan kunta tukee sinua ja työhyvinvointiasi monin tavoin. Kunnassamme työurat ovat kestäviä, eli tarjoamme edellytykset työskennellä ja kehittyä vaikka aloittelevasta tekijästä kokeneeksi konkariksi saman työnantajan palveluksessa. Tuusulassa on töissä monen eri alan ammattilaisia ja sellaiseksi kehittyviä. Me teemme yhdessä uutta Tuusulaa!

Tuusulan koulut ovat pedagogisesti laadukkaita ja kehittävät toimintaansa koko ajan. Ne tarjoavat jokaiselle oppilaalle mahdollisuuden oppia omista lähtökohdistaan käsin.

Etsimme Hyökkälän kouluun uudelleen tuntiopettajaa määräaikaiseen 21.12.2022 saakka kestävään sijaisuuteen. Opetettavana aineena on käsityö, jossa pääpaino teknisessä työssä. Viikkotuntimäärä liikkuu 28-30 vvt:n välillä. Toivomme, että sinulla on kokemusta käsityön aineenopettajan töistä tai käsityön opintoja opettajankoulutuslaitoksesta. Kykenet omatoimiseen työskentelyyn ja suunnittelemaan tunteja, hallitset materiaalien hankinnan sekä pidemmällä jaksolla tekemään myös arviointeja. Arvostamme hakijassa kyvykkyyttä tarttua rakentavalla tavalla välillä haastaviinkin päivittäisiin tilanteiseen. 

Hyökkälän koulu on noin 700 oppilaan yhtenäiskoulu Tuusulan Hyrylässä. Päivittäisen työmme keskiössä on laadukkaan opetuksen tarjoaminen ja oppilaiden hyvinvoinnista huolehtiminen. 

Kelpoisuusvaatimuksena on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen ylempi korkeakoulututkinto sekä asetuksessa säädetty asianomaisen koulutusmuodon opettajan kelpoisuus.  

Palkkaus ja muut virkasuhteet ehdot määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen sekä Tuusulan kunnan tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaan. Viransijaisuuden täytössä noudatetaan yhden kuukauden koeaikaa.  

Lisätietoja tehtävästä antaa apulaisrehtori Matti Valkonen, puh. 040 314 3201 tai sp. matti.valkonen@tuusula.fi.  

Lasten ja nuorten kanssa työskentelevien tulee esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.  

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 12.8.2022 klo 14.00 mennessä sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat. Tehtävä on julistettu uudelleen haettavaksi kelpoisten hakijoiden puuttuessa. Aiemmin tehtävää hakeneet huomioidaan tässä haussa. Tehtävä täytetään mahdollisimman pian hakuajan päättymisen jälkeen.

Osaamisalue:

Tuusulan kunta

Tuusulan kunnassa työskentelee lähes 2000 ammattilaista. Kunta tarjoaa monipuolisen kirjon työtehtäviä erilaisissa palveluissa ja toimialoilla koko kunnan alueella. Kunta on kasvava, kehittyvä, joustava ja vakaa työnantaja. Yhteinen tavoitteemme on tarjota kuntalaisille toimivat ja laadukkaat palvelut. Tarvitsemme uusia työntekijöitä vakituisiin ja määräaikaisiin työ- ja virkasuhteisiin.
www.tuusula.fi