Pölkky Oy

Työnjohtajia

  • Sijainti Taivalkoski
  • Julkaistu 23.11.2022, 0:00
  • Suljettu 27.11.2022, 23:59

Työnjohtajia

Haemme joukkoomme

TYÖNJOHTAJIA

TAIVALKOSKELLE VAKITUISIIN TYÖSUHTEISIIN

 

Työnjohtajana vastaat höyläämön turvallisesta, tehokkaasta ja laatuvaatimusten mukaisesta toiminnasta, tuotannon ohjauksesta, tiimisi päivittäisestä johtamisesta ja työn organisoinnista sekä henkilöstöresurssien hallinnasta.

Pystyt organisoimaan päivittäisen työn muuttuvassa ympäristössä, pitäen langat käsissäsi. Näet myös suuremman päämäärän taustalla ja suhtaudut työn kehittämiseen innokkaasti ja päämäärätietoisesti. Sinulla on hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö- ja työelämätaidot, paineensietokykyä ja organisointitaitoja sekä päätöksentekokykyä.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on jo hieman kokemusta vastaavista tehtävistä, omaat loistavan asenteen sekä kiinnostuksen kehittää omaa ja tiimisi ammattitaitoa jatkuvan kehityksen periaatteella. Tärkeintä meille on kuitenkin aito halusi oppia uutta, kehittävä asenne ja aktiivinen ote työhön.

Tarjoamme sopivan haasteellisen, mielenkiintoisen ja itsenäisen työtehtävän. Pääset loistopaikalle kansainväliseen organisaatioon, jossa saat hyödyntää osaamistasi täydellä teholla. Saat käyttöösi osaavan tiimin tuen ja modernit työvälineet. Saat työhösi kattavan koulutuksen ja perehdytyksen käytännön työhön kokeneilta metsäteollisuuden ammattilaisilta. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, meillä sinulla on mahdollisuus kasvaa sellaiseksi.

Hakijalta odotamme:

  • Soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista viestintää (suomi & englanti)
  • Kykyä käyttää nykyaikaisia prosessiohjelmistoja ja tietotekniikkaa
  • Hyviä vuorovaikutus-, työelämä- ja ongelmanratkaisutaitoja sekä kykyä kehittää toimintamalleja
  • Itseohjautuvaa ja tavoitteellista työotetta sekä avointa lähestymistä muuttuviin haasteisiin.

Lisätietoa tehtävästä sekä hakuohjeet löydät oheisen hakupainikkeen kautta. Hakuaika päättyy 27.11.2022.

Tartu haasteeseen ja kasvata vahvat juuret pohjoiseen! 

Pölkky Oy

Osaamisalue:

Pölkky Oy

Pölkky Oy on Pohjois-Suomen suurin yksityinen puunjalostaja. Sahat ja jatkojalostuslaitoksemme sijaitsevat Kuusamossa, Taivalkoskella, Kajaanissa ja Oulussa. Liikevaihtomme on noin 200 miljoonaa euroa vuodessa, työllistämme 380 alan ammattilaista.