RekryDiili Oy

Kotirinki- yrittäjiä kotisiivouksen ja kotiapuun

  • Sijainti Järvenpää
  • Julkaistu 25.07.2022, 0:00
  • Suljettu 15.08.2022, 0:00

Kotirinki- yrittäjiä kotisiivouksen ja kotiapuun

Haemme nyt asiakasyrityksellemme

Kotirinki- yrittäjiä

Kotisiivoukseen ja kotiapuun Uudellemaalle, Ouluun, Porvooseen, Lahteen, Hämeenlinnaan ja Tampereelle!

Toimitko tai oletko kenties toiminut palvelualan yrittäjänä, etsitkö uutta uraa tai työtä, jossa voit päättää itse tekemisistäsi? Tartu mahdollisuuteen ja aloita yrittäjänä tuetulla ja turvallisemmalla tiellä kanssamme. Kotirinki-yrittäjyyteen voit lähteä joko yksin tai vaikka kaksin ystäväsi tai puolisosi kanssa. Annamme tehtävään kattavan aloituskoulutuksen, joten sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen. Asenne ratkaisee.

Menestyvältä Kotirinki-yrittäjältä odotamme hyvää fyysistä kuntoa, reipasta asiakaspalveluasennetta, käsillä tekemisen iloa, pärjäämistä suomen kielellä ja kunnossa olevia luottotietoja sekä ajokorttia ja auton käyttömahdollisuutta. Aloittaminen on turvallisempaa – alkuun pääset satasilla, ilman suuria investointeja.

Kotirinki-yrittäjänä voit työskennellä täyspäiväisesti, mutta myös osa-aikainen työskentely onnistuu. Kotisiivous tapahtuu arkipäivin, illat ja viikonloput voit viettää vapaalla. Yrittäjyys kanssamme mahdollistaa toimialalle korkean tulon ja annamme toiminnallesi tuottotakuun. Kotirinki-yrittäjä saat itse määrittää omat aikataulusi ja vapaapäiväsi sekä pääset itse vaikuttamaan omaan ansaintaasi. Saat valmiita asiakkaita heti alkuun ja tukemme toiminnan kasvattamiseen.

Saat aloitukseen valmiin asiakaspohjan, jolloin ansainta alkaa heti. Kotiringin palvelukeskus vastaa pääasiallisesti asiakkaiden hankinnasta. Aloittaminen ei siis vaadi suuria pääomia tai lainoja.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.


Lisätietoja tehtävästä:

Jukka Saarijärvi

jukka.saarijarvi@rekrydiili.fi

040 143 8507


RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Osaamisalue: ,

RekryDiili Oy

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.