Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Kuraattori: oppilas- ja opiskeluhuolto, Joensuu; määräaikainen (id7185)

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 30.01.2023, 11:00
  • Suljettu 10.02.2023, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kuraattori: oppilas- ja opiskeluhuolto, Joensuu; määräaikainen (id7185)

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN – SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Haemme 9.2.2023 mennessä KURAATTORIA määräaikaiseen palvelussuhteeseen 

Siun soten lapsiperhepalveluihin, keskisen alueen oppilashuoltoon ajalle 1.3 -2.6.2023. Tehtävä sijoittuu 2.asteen koulutukseen Joensuussa.

Kuraattoripalvelu on opiskelun tukea ja ohjausta tarjoava ehkäisevä sosiaalipalvelu, jolla edistetään sekä yksittäisen opiskelijan että koko oppilaitosyhteisön hyvinvointia. Palvelulla tuetaan opiskelijoiden oppimista, hyvinvointia sekä sosiaalisia valmiuksia. Kuraattorin tehtävässä painottuu sosiaaliohjauksellinen, ehkäisevä ja yhteisöllinen työote.

Kuraattorin työ edellyttää sinulta kykyä työskennellä monialaisella otteella erilaisissa verkostoissa eri-ikäisten ja -kulttuuristen opiskelijoiden, opiskelijaryhmien, perheiden sekä eri ammattikuntien edustajien kanssa. Työssäsi korostuvat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, joustavuus ja kyky sopeutua nopeasti vaihtuviin ennakoimattomiin työtilanteisiin sekä työn organisointikyky ja itsenäinen työskentelyote. Eduksi tehtävässä katsotaan lisäksi kokemus nuorten ja aikuisten kanssa tehtävästä työstä, sosiaali- ja kuntoutuspalveluiden sekä 2.asteen koulutuksen tuntemus.

Kelpoinen toimimaan kuraattorina on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7§:ssä (sosiaalityöntekijä) tai 8§:n 1 momentissa (sosionomi) tarkoitetun korkeakoulututkinnon suorittanut henkilö. Lisäksi kelpoinen on henkilö, jolla on tehtävään soveltuva sosiaali- tai kasvatusalalle taikka käyttäytymistieteisiin suuntautunut korkeakoulututkinto. Koulutukseen tulee sisältyä tai sen lisäksi tulee olla suoritettuna 60 opintopisteen laajuiset korkeakouluopinnot, joiden tulee muodostua sosiaalityön yliopisto-opinnoista tai mainitun lain 8 §:n 1 momentissa tarkoitettuun korkeakoulututkintoon kuuluvista opinnoista. (16.12.2021/1146).

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja innostavan työn, ammattitaitoisen kuraattoritiimin ja esihenkilön tuen. Sinulle nimetään kuraattoritiimistä perehdyttäjäkuraattori, joka esihenkilön kanssa tukee sinua työskentelyssäsi.

Tehtäväkohtainen palkka kuraattorin työssä on 3061,81€.

Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (504/2002).

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Sanna Turunen p. 013 330 8559, sanna.turunen@siunsote.fi

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 30.1.2023

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut. 

Osaamisalue: