Hesburger

Vuoropäällikkö Hesburger Tampere Turtola, Tampere

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 26.08.2022, 7:00
  • Suljettu 31.10.2022, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Vuoropäällikkö Hesburger Tampere Turtola, Tampere

Haemme iloiseen joukkoomme vuoropäällikköä

Hakijalta edellytetään aikaisempaa Hesburger-kokemusta tai vastaavaa. Otathan tämän huomioon hakemusta tehdessäsi.

Työ painottuu ilta- ja viikonloppuvuoroihin. Työtä on tarjolla n. 20-30h/3 vko, mutta tuntimäärät ovat sovittavissa. Sopimus on toistaiseksi voimassaoleva.

Voit halutessasi ottaa joustavasti vuoroja vastaan myös muista Tampereen/Pirkanmaan/Suomen Hesburgereista ja tällä tavalla täydentää työtuntejasi. Työvuorojen suunnittelu on joustavaa, joten työ sopii hyvin myös opiskelijalle. 

Vuoropäällikön tehtäviin kuuluvat esimerkiksi vuoron johtaminen, työntekijöiden kouluttaminen ja ohjaaminen, reklamaatioiden käsittely, varastonhallinta, asiakaspalvelu, ruuan valmistus, ravintolan siisteydestä huolehtiminen sekä ravintolan omavalvonnan toteuttamiseen osallistuminen. 

Hesburgerilla tehdään töitä hymyssä suin ja tiimissä – siksi odotamme hakijoilta positiivista asennetta ja tiimihenkeä. Halu oppia uutta sekä valmius palvella asiakkaitamme ystävällisesti ja iloisesti kuuluvat myös hakijan valttikortteihin.

Tehdään yhdessä sinusta Iloisen Palvelun Ammattilainen!

 Voit suorittaa myös elintarvikelainsäädännön edellyttämän hygieniapassin kauttamme.

Palkkauksemme on vähintään Matkailu- ja Ravintolapalveluiden (MaRa) työehtosopimuksen mukainen. Lisäksi palkitsemme työntekijöitämme hyvistä suorituksista. Työajat ovat joustavia ja työ on vaihtelevaa ja mielenkiintoista. Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevia työsuhteita yhdessä sovitulla tuntimäärällä.

Burger-In Oy on suomalainen perheyritys ja Hesburger sen rekisteröity liikemerkki. Hesburger-ravintoloita löytyy jo yhdeksästä maasta: Suomesta, Virosta, Latviasta, Liettuasta, Saksasta, Ukrainasta ja Bulgariasta. Ketjun palveluksessa työskentelee noin 8000 henkilöä. Vuoden 2021 verollinen myynti Suomessa oli 234 miljoonaa euroa ja ulkomailla 126 miljoonaa euroa.

Tavoitteemme on olla alan paras työpaikka Suomessa. Työntekijämme ovat tutkitusti tyytyväisiä ja vastuullisuus kaikessa toiminnassamme on meille tärkeää. Olemme suomalainen perheyritys. Koulutamme työntekijöitämme sekä omissa sisäisissä koulutuksissa että tutkintoihin johtavilla oppisopimuskoulutuksilla ja panostamme monin tavoin työhyvinvointiin, esim. tarjoamalla työntekijöillemme ePassin.

Tule mukaan tekemään hyvää työtä hyvällä maulla!

Osaamisalue: