Siun sote

Sairaanhoitaja: ikäihmisten asumispalvelut, Tohmajärvi (id6119)

  • Sijainti Tohmajärvi
  • Julkaistu 25.04.2022, 14:00
  • Suljettu 09.05.2022, 0:46
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sairaanhoitaja: ikäihmisten asumispalvelut, Tohmajärvi (id6119)

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana 8.5.2022 mennessä SAIRAANHOITAJAN vakituinen tehtävä.

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen tehtävään tehostetun palveluasumisen yksikköön Takkunurmentupaan Tohmajärvelle. Tarjoamme sinulle työn kehittämismyönteisessä ja positiivisiin voimavaroihin uskovassa työyhteisössä.

Haemme aktiivista ja joustavaa ammattilaista. Edellytämme valmiuksia sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn, ennakkoluulotonta asennetta ja halukkuutta kehittää työtä asumispalveluissa. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä työyhteisötaidot ovat eduksesi kuntouttavan työotteen ohella. 

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sairaanhoitajan tehtävissä. 

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Tehtävän peruspalkka on 2645,00€/kk.

Siun soten organisaation ulkopuolelta rekrytoitaville maksamme tehtäväkohtaiseen palkkaan rekrytointilisää 20 % (määräaikaisesti, työsuhteen alkaessa 1.12.2021-31.5.2022 aikana):

  • Terveyskeskussairaalaan ja ikäihmisten asumispalveluihin 6 kuukauden ajan
  • 24/7 palveluihin 3 kuukauden ajan

Tuemme oman henkilöstömme jaksamista ja pyrimme vähentämään erikoissairaanhoidon kuormitusta vahvistamalla henkilöstöresurssejamme organisaatiomme ulkopuolelta tulevalla työvoimalla. Tavoitteena on purkaa 24/7 palveluiden alueelle ja erikoissairaanhoitoon pakkautuneen ikääntyneiden asumispalveluja vaativien asiakkaidemme hoitoketjua.  

Ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.

Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan ja se voidaan täyttää sopivan henkilön löytyessä.

Kysy lisätietoja palveluesimies Mikko Teräs, mikko.teras@siunsote.fi puh, 013 330 6345

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 25.4.2022.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Osaamisalue: