RTK-Palvelu Oy

Palvelupäällikkö

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 09.08.2022, 17:00
  • Suljettu 29.08.2022, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Palvelupäällikkö

Kehittyvä RTK-Palvelu tarjoaa ammattilaisilleen mahdollisuudet ammatilliseen kehitykseen. Kasvun myötä on meille avautunut paikka johtamistaitoiseille ja kokonaisuudet hallitsevalle PALVELUPÄÄLLIKÖLLE!

 

Tehtävänkuva ja odotukset

Työssäsi vastaat kiinteistöpalveluiden asiakkuuksiemme ja henkilöstömme johtamisesta toimien aktiivisesti myös myynnin tukena uusasiakashankinnassa. Toimit alan ammattilaisista koostuvan tiimisi esimiehenä ohjaten vastuualueesi tuloksellista toimintaa. Odotamme sinulta vastuunkantamista omasta tekemisestäsi ja vastavuoroisesti sinulle annetaan vapaus työskennellä itsenäisesti sovituissa ja selkeissä raameissa. Työ on luonteeltaan liikkuvaa, joten ajokortti on vaatimus.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta suurien tiimien johtamisesta, yhteistyökykyä ja sosiaalisuutta: on tärkeää, että osaat ja aidosti haluat innostaa henkilöstöä. Hakijalta odotetaan kokemusta palvelualalta tai vastaavalta kentältä. 

Etsimämme osaaja on suorittanut esim. korkeakoulu-, kiinteistöpalvelualan tai johtamisen erikoisammatti- tai siivousteknikon tutkinnon.

Sinulla tulee olla halu menestyä ja kehittää itseäsi sekä tiimiäsi. Työssäsi tarvitset myös hyvää englannin kielen taitoa.

Palvelupäällikön roolissa pääset hyödyntämään työyhteisösi kokemuksen, osaamisen ja tuen tavalla, jossa et jää yksin. Saat myös jatkuvaa sparrailua, jossa keskitytään ajan kanssa vain ja ainoastaan tukemaan sinun onnistumistasi.

 

Mitä tarjoamme?

RTK-Palvelun työntekijänä saat myös käyttöösi menestyksen mahdollistavat työkalut ja kattavat konsernihenkilöstöedut.

Oletko juuri SINÄ etsimämme henkilö? Palvelupäällikön roolissa pääset mukaan kehittämään toimialaa hienossa työyhteisössä, jossa työn laatuun suhtaudutaan intohimoisesti. Hae siis sinäkin juuri sellaisena kuin olet!

Kiinnostuitko? Hae paikkaa sivuillamme!

 

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Janne Malmisaari: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 13-15).

 

RTK-Palvelu Oy on kotimainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo 50 vuoden kokemuksella. Asiakkaidemme palvelemiseksi on valjastettu yli 3 000 alan ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä ympäri Suomen.

Arvoissamme näkyvät vahvasti asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen. Tulevaisuuden tavoitteissa korostuu voimakas kasvu, jonka perusta on asiakkaiden tarpeisiin notkeasti skaalautuva palveluvalikoima ja positiivisen yllättämisen mahdollisuudet.

RTK-Palvelun liikevaihto on noin 108 miljoonaa euroa ja toimintaa on yli 30 paikkakunnalla. www.rtkpalvelu.fi 

Osaamisalue: , ,

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

RTK-Palvelu - Työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan.