Helsingin kaupunki

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, päiväkoti Ari

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 15.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 10.05.2024, 16:00
  • 10.05.2024, 16:00

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, päiväkoti Ari

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, päiväkoti Ari, Helsingin kaupunki, Helsinki

Etsimme Varhaiskasvatusyksikkö Arieliin työstään innostunutta varhaiskasvatuksen erityisopettajaa. Varhaiskasvatuksen erityisopettajana työskentelet kausittain sovituissa ryhmissä ja jaat pedagogista osaamistasi työyhteisössä.

Päiväkoti Ariel sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Kalasatamassa. Pedagogiikassa painotamme sensitiivistä kohtaamista sekä sosiaalisten taitojen harjoittelua. Arvostamme taitoa tukea lasten osallisuutta ja kaverisuhteiden syntymistä.

Arielin työyhteisössä autamme ja tuemme toisiamme onnistumaan työssämme. Työntekijöiden mukaan vahvuuksiamme ovat hyvä yhteishenki, myönteinen ilmapiiri ja yhteisöllisyys. Vahva ammattitaito näkyy työssämme. Voit olla vastavalmistunut tai konkari. Yhteistyötaidot ja vuorovaikutus työyhteisön muiden toimijoiden, sekä perheiden kanssa ovat avaintekijöitä työssäsi onnistumisessa.

Työsi tukena toimii alueen veo-verkosto ja päiväkodin johtaja.

Vastaat yhdessä muun henkilöstön kanssa toiminnan suunnittelusta, lapsen tuen tarpeen havainnoinnista, lapsen ohjaamisesta ja tukemisesta varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa sekä lapselle erityispedagogisesti sopivan toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumisesta sekä lapsen yksilöllisen oppimisen tukemisesta. Toiminta perustuu Helsingin varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelmaan, varhaiskasvatusyksikön toimintasuunnitelmaan sekä lapsen vasuun ja leopsiin.

Edellytämme, että sinulla on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti kelpoisuus varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään, jonka lisäksi olet suorittanut erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, joista säädetään valtioneuvoston asetuksella; tai sinulla on kasvatustieteen maisterin tutkinto ja pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002). Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Aloittaessasi vakituisen työsuhteen varhaiskasvatuksen opettajana Helsingin kaupungilla vuonna 2024 tarjoamme sinulle 2000 euron kannustuspalkkion. Lisätietoja saat rekrytoivalta päiväkodin johtajalta.

Palkkaus:Aikapalkka, 3293,77 euroa/kk
Työ alkaa:29.07.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Päiväkodin johtaja Vilma Auvinen
p. 09 31024808
Yhteystiedot:Auvinen , Vilma , 0931024808
Lähde: TE-palvelut