Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Johtava sosiaalityöntekijä, 2 paikkaa, Lastensuojelun avohuollon palvelut

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 02.12.2022, 12:00
  • Suljettu 16.12.2022, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Johtava sosiaalityöntekijä, 2 paikkaa, Lastensuojelun avohuollon palvelut

Lasten, nuorten ja perheiden palveluiden toimiala, Perheiden erityispalveluiden palvelualue, Lastensuojelun avohuollon palvelut, Avohuollon sosiaalityön palvelut  
Jönsaksentie 4 , 01600 Vantaa

Oletko ihminen, joka hoitaa hommat, pelastaa tilanteen kuin tilanteen ja auttaa työkaveria silloin, kun tarvitaan? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen. 

Olisiko tässä sinulle HYVA työ:

Haemme kahta johtavaa sosiaalityöntekijää lastensuojelun avohuoltoon Vantaan ja Keravan hyvinvointialueelle. Lastensuojelun avohuollossa hyvinvointialueella työskentelee kahdeksan tiimiä, joissa kaikissa on oma johtava sosiaalityöntekijä, sosiaalityöntekijöitä ja erityissosiaaliohjaaja. Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen lastensuojelun avohuollossa meillä on työn tukena lisäksi kaksi toimistosihteeriä sekä perheterapeuttia. Vantaan ja Keravan avohuollossa kiinnitämme erityistä huomiota lapsen oikeuksien toteutumiseen, asiakastyön ja palveluiden vaikuttavuuteen ja suhdeperustaiseen työhön. Systeeminen työote on meillä elävää arkea. 

Johtava sosiaalityöntekijä vastaa lähiesimiehenä tiiminsä johtamisesta ja kehittämisestä, asiakastyön ohjaamisesta, henkilöstöhallinnosta sekä lastensuojelulain mukaisesta päätöksenteosta. Tehtävänä on johtaa ja ohjata työntekijöitä asiakastyössä ja tukea heitä ammattillisesti. Työ on monipuolista ja vaativaa esihenkilö- ja asiantuntijatyötä, jossa korostuvat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Lastensuojelun avohuollossa panostamme johtamisen kehittämiseen ja yhteisjohtamiseen. 

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Kokemusta lastensuojelutyöstä tai erityisen tuen tarpeissa olevien lasten kanssa työskentelystä. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää valmiuksia valmentavaan johtamiseen, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityön taitoja ja hyvää kirjallista ilmaisukykyä.

Tehtävä on monipuolinen ja haastava ja tukea työhön saat esihenkilökollegoilta, yksikön esihenkilöltä ja muun muassa lakiyksiköstä. Meillä on käytössä modernit työvälineet, joustavat työjärjestelyt (etätyö, liikkuva työ) sekä oma työhuone. Työpiste sijaitsee Myyrmäen juna-aseman läheisyydessä, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue? 

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun. Olemme lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.

Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Vakituinen alkaen 17.12.2022 tai sopimuksen mukaan
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Kelpoisuusvaatimus: Laki 817/2015 7 § mukainen laillistus sekä riittävä johtamiskokemus
Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Palvelussuhteen muoto: Virkasuhde
Tehtäväkohtainen palkka: Sote-sopimuksen mukaan
Työpaikkojen lukumäärä: 2
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00 . 

Jäikö jokin askarruttamaan? 

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

Sosiaalityön esimies Hanna Vehniäinen
040 828 9545, hanna.vehniainen@vantaa.fi

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut vuoden 2023 alussa 280 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee tuolloin 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista.
 
Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.
 
Lue meistä lisää vakehyva.fi ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
 
 #vakehyva #hyvantekijät

Osaamisalue: