Securitas Oy

Järjestyksenvalvojia kauppakeskus Selloon

  • Sijainti Pääkaupunkiseutu, Uusimaa
  • Julkaistu 01.08.2022, 1:01
  • Suljettu 01.09.2022, 0:48
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Järjestyksenvalvojia kauppakeskus Selloon

Haluamme erottua joukosta. Entä sinä?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Järjestyksenvalvojia kauppakeskus Selloon

Haemme järjestyksenvalvojia (PRJV) Kauppakeskukset-yksikköön Sellon toimeksiantoon Espooseen. Leppävaarassa sijaitseva Sello on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakeskuksista, jonne voi saapua kätevästi julkisten kulkuvälineiden lisäksi myös omalla kulkuneuvolla. 

Sellon järjestyksenvalvojana työssäsi korostuu asiakaspalvelutehtävät. Huolehdit kohteen turvallisuudesta ja viihtyisyydestä ennaltaehkäisemällä ja puuttumalla rikos- ja häiriötilanteisiin. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu vuokralaisten sekä asiakkaiden opastaminen ja auttaminen. Työskentelet myös valvomossa, jossa apunasi on uusinta turvallisuustekniikkaa. 

Työajat kohteessa vaihtelevat ja vuoroja tehdään kaikkina vuorokaudenaikoina sekä viikonpäivinä. Käytössämme on sähköinen järjestelmä työaika- ja vapaapäivätoiveiden esittämistä varten. 

Odotamme

Edellytämme kauppakeskusjärjestyksenvalvojiltamme ennen kaikkea asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä vahvaa ”Can do” -asennetta. Lisäksi tehtävä edellyttää määrätietoisuutta hankalimpienkin erityistilanteiden hoitoon ja itsenäistä työotetta. 

Toimintamme tärkein tavoite on taata niin asiakkaille kuin vuokralaisillekin turvallinen ja sujuva arki kauppakeskuksessa. Poikkeustilanteita hoidettaessa odotamme jämäkkää, määrätietoista ja ammattimaista otetta. Henkilöstömme osaaminen toimeksiannossa on keskeisessä asemassa edellä kuvattujen asioiden hoitamisessa.  

Edellytämme voimassa olevaa vartija- ja järjestyksenvalvojakorttia. Tarvittaessa tarjoamme tarvittavat koulutukset.

Tarjoamme

Tarjoamme turvallisuusalan näköalapaikan yhdestä Suomen sekä Pohjoismaiden suurimmasta kauppakeskuksesta. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla mm. liikuntaetuja ja kouluttautumismahdollisuuksia sekä mahdollisuuden vaikuttaa omiin työvuoroihinsa. Tehtävästä maksetaan palkkaa vartiointialan TES taso III mukaan. 

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Hakemuksen lähetettyäsi saat sähköpostiisi automaattisen viestin hakemuksen vastaanottamisesta. Tarkistathan tarvittaessa roskapostikansion.

Securitaksen löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/

Osaamisalue: