Securitas Oy

Järjestyksenvalvojia kauppakeskus Triplaan

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 01.08.2022, 1:01
  • Suljettu 01.09.2022, 0:48
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Järjestyksenvalvojia kauppakeskus Triplaan

Haluamme erottua joukosta. Entä sinä?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Järjestyksenvalvojia kauppakeskus Triplaan

Mall of Tripla on 250 liikkeellään Pohjoismaiden suurin kauppakeskus, joka tarjoaa shoppailijoille kansainvälisiä huippubrändejä, Suomen laajimman ravintolakokonaisuuden sekä yltäkylläisesti viihdettä ja sykkivää kaupunkikulttuuria. Se on Suomen parhaalla paikalla sijaitseva ohittamaton kohtauspaikka.

Kauppakeskusjärjestyksenvalvojana tehtävissäsi korostuvat asiakaspalvelutehtävät. Työssäsi huolehdit kohteen turvallisuudesta ja viihtyisyydestä ennaltaehkäisemällä ja puuttumalla rikos- ja häiriötilanteisiin. Tehtävässä työskentelet myös valvomossa, jossa käytät apunasi turvallisuustekniikkaa.

Työajat vaihtelevat ja vuoroja tehdään kaikkina vuorokaudenaikoina niin varhaisissa aamuvuoroissa kuin myöhäisissä iltavuoroissakin. Vuorot sijoittuvat kaikkiin viikonpäiviin.

Edellytämme hakijalta

Edellytämme kauppakeskusjärjestyksenvalvojiltamme ennen kaikkea asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi tehtävä edellyttää jämäkkyyttä hankalimpienkin erityistilanteiden hoitoon ja itsenäistä työotetta.

Aikaisten aamuvuorojen ja myöhäisten iltavuorojen vuoksi ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus helpottavat työvuoroihin kulkemista, mutta eivät ole välttämättömät.

Tarjoamme

Tarjoamme turvallisuusalan näköalapaikkoja pääkaupunkiseudun eri kauppakeskuksissa asiakaspalvelutehtävissä. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla mm. liikuntaetuja ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kun olet jättänyt hakemuksesi järjestelmäämme, saat sähköpostitse kuittauksen hakemuksesi perille tulosta.

Tehtävä alkaa porrastetusti syksyllä. 

Securitaksen löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/

Osaamisalue: