Securitas Oy

Kesätyöntekijöitä turvallisuusalalle Keski-Pohjanmaalle

  • Sijainti Kokkola
  • Julkaistu 11.01.2022, 12:00
  • Suljettu 01.05.2022, 0:47
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kesätyöntekijöitä turvallisuusalalle Keski-Pohjanmaalle

Uskomme kykyihisi. Entä sinä?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Kesätyöntekijöitä turvallisuusalan tehtäviin Kokkolaan ja Pietarsaareen

Kesätyöntekijänä työtehtäväsi voivat koostua mm. kaupan alan vartiointitehtävistä, paikallisvartioinnista esimerkiksi teollisuuden kohteissa sekä Mobile Patrol -vartioinnista, jossa vuorosi aikana vastaat usean kohteen turvallisuudesta ja liikut kohteiden välillä autolla. Vartijana valvot yhden tai useamman kohteen turvallisuutta vuorosi aikana. Ennaltaehkäiset ja rajoitat vahinkoja ja tarvittaessa teet yhteistyötä viranomaisten kanssa. 

Työtehtäviimme kuuluu mm.

  • kauppojen turvallisuustehtävät
  • paikallisvartiointi
  • aulapalvelutehtävät
  • MobilePatrol

Tehtävästä riippuen työssäsi saattaa korostua asiakaspalvelutehtävät, valvomotyöskentely, kiinteistöjen rikos-, palo- ja kulunvalvontahälytysten käsittely, tarkastuskierrokset tai erilaisiin rikos- ja häiriötilanteisiin puuttuminen.

Työ ajoittuu tehtävästä riippuen eripituisiin päivä-, ilta- ja yövuoroihin kaikkina viikonpäivinä. Tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa omiin työvuoroihin.

Odotamme

Tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut turvallisuusalasta ja motivoitunut työskentelemään vartiointitehtävissä. Odotamme sinulta itsenäistä, jämäkkää sekä reipasta otetta työhön. Olet valmis puuttumaan tarvittaessa hankaliinkin erityistilanteisiin etkä pelkää tarttua uusiin haasteisiin. Pidät asiakaspalvelusta ja osaat toimia rauhallisesti tiukankin paineen alla. Lisäksi käytännönläheinen työ on lähellä sydäntäsi ja olet jatkuvasti valmis oppimaan uutta. Tehtävät edellyttävät sujuvaa suomen kielen hallintaa.

Arvostamme voimassa olevaa vartijakorttia, mutta tarvittaessa tarjoamme koulutuksen. Meille tärkeintä on oikeanlainen asenne ja halu kehittyä.  Vartijana työskentely edellyttää nuhteetonta taustaa sekä vähintään 18 vuoden ikää. Osa tehtävistä saattaa edellyttää myös ajokorttia, (suppean tai perusmuotoisen) turvallisuusselvityksen tekemistä ja luottotietojen tarkastusta. Järjestyksenvalvojakortti katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Tarvittaessa tarjoamme sinulle myös tehtävän edellyttämän vartijan koulutuksen (Vartijan työn perusteet 40h ja Vartijan peruskurssi 80h).

Saat meiltä hyvän perehdytyksen ja tuen tehtävään sekä tarvittavat työvälineet. Osalla kesätyöntekijöistämme on mahdollisuus jatkaa työskentelyä kesätyön jälkeen.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.

Osaamisalue: