Incar Oy

Lasiasentaja, määräaikainen, Pirkanmaa

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 08.03.2024, 10:00
  • Suljettu 01.04.2024, 0:46
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Lasiasentaja, määräaikainen, Pirkanmaa

InCarin elämänmakuinen tarina alkaa suomalaisesta perheyrittäjyydestä vuonna 1991 ja intohimosta autojen vauriokorjaamiseen, maalaamiseen ja lasipalveluun tinkimättömällä ammattitaidolla. Tänä päivänä olemme toimialan osaamisen edelläkävijä ja Suomen johtava vauriokorjaamoketju. Menestyksemme sydän on ainutlaatuinen ja yrittäjähenkinen työyhteisömme, jossa yli 400 työntekijäämme saavat loistaa yksilöllisten vahvuuksiensa kautta yli 40 toimipisteessä ja 26 paikkakunnalla Suomessa.

Haluaisitko sinä iskeä kasvutarinaamme oman kädenjälkesi? Etsimme nyt motivoitunutta lasiasentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.4.-30.9.2024 Pirkanmaan alueelle. Ensisijainen toimipiste on Tampereen Lakalaiva ja muissa Pirkanmaan toimipisteissä (Tampere, Ylöjärvi ja Kangasala) työskennellään tarvittaessa.  

Tehtävästä

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset näyttämään omia kädentaitojasi tuulilasin vaihtojen ja korjausten parissa. Nykyaikaisen ajoneuvon tuulilasin yhteydessä on koko ajan kasvavassa määrin erilaista kamera- ja tunnistintekniikkaa. Nämä liittyvät oleellisesti ajoneuvojen erilaisiin kuljettajaa avustaviin ADAS järjestelmiin. Me olemme InCarissa panostaneet vahvasti kalibrointeihin maailman johtavien laitevalmistajien laitteiden ja koulutusten myötä.  Tarvittaessa lasiasentaja auttaa myös vauriokorjauksissa. 

Ympärilläsi on osaava ja reilu työporukka, jotka perehdyttävät sinut laadukkaasti tehtäviisi. Vakavaraisena työnantajana mahdollistamme myös kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen mm. virkistysedun, laadukkaat työvälineet sekä korkeatasoisen työterveyshuollon. InCar huolehtii työntekijöistään tapaturmavakuuttamalla heidät sekä työpäivän aikana että vapaa-ajalla.

Sinusta

Toivomme, että työsi jäljestä säteilee ammattiylpeys ja kädentaito, jonka asiakas voi ottaa ilolla vastaan. Olet jo päässyt kartoittamaan osaamistasi lasinvaihto- ja korjaustöiden parissa ja tiedät kuinka hyödyntää sitä toiminnassamme. Mikäli kalibroinnit ja muu diagnostiikka ovat sinua lähellä, meillä InCarissa on mahdollisuus kouluttautua näissä myös pidemmälle ja vaativimpiin diagnostiikkatöihin. Kulttuuriamme värittävät yhdessä tekemisen meininki, yrittäjähenkisyys, tuloksellisuus ja jatkuva oppiminen, joiden toivomme olevan myös sinulle tärkeitä tekijöitä.  Pyrit myös omalla toiminnallasi vaikuttamaan positiivisesti tiimin mahdollisuuksiin saavuttaa asiakaskokemuksen tavoitteet, kulloisenkin mittariston mukaisesti. Lisäksi edellytämme ajokorttia sekä sujuvaa suomen kielitaitoa.

Kolahtiko?

Odotamme innolla kuulevamme sinusta! Lähetä meille hakemus palkkatoiveineen viimeistään 28.3.2024 alla olevalla lomakkeella. Täytämme kuitenkin tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Voit myös soittaa korjaamopäällikkö Mikko Kuivalalle  tehtävään liittyen, p. 040-923 1939.  

Katso mitä tulevat InCar-työkaverisi kertovat työyhteisöstämme: 

www.incar.fi/arvokasta ja https://www.incar.fi/toihin-meille/tyontekijatarinat/

”Meillä on töissä raudanlujat ammattilaiset. Sellainen porukka, joka todella osaa hommansa ja joiden työnjäljestä saa olla ylpeä. Kyllä tänne saa tulla joka aamu hymyssä suin.”

Osaamisalue: