Servica Oy

Sähköasentaja

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 25.07.2022, 9:00
  • Suljettu 21.08.2022, 10:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sähköasentaja

Me servicalaiset tuotamme 1250 ammattilaisen voimin ruokapalvelujen, puhtaus- ja välinehuollon, kiinteistöpalvelujen ja logistiikan palvelut asiakkaillemme turvallisesti ja luotettavasti. Toimijana olemme tunnettu ja vastuullinen hyvän arjen kumppani.

Haemme nyt joukkoomme ammattitaitoista sähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Kiinteistö- ja talotekniikkapalvelumme tuottavat omistajilleen mm. Kuopion kaupungille sekä Pohjois-Savon sairaanhoitopiirille kiinteistöteknisiä huolto- ja kunnossapitopalveluja. Osaava henkilöstömme varmistaa palvelulupauksemme mukaisesti kiinteistöjen käyttäjille terveelliset ja turvalliset sekä miellyttävät toimintaympäristöt.

Meillä on töitä ympäri vuoden ja kiinteistökohteina monipalvelualueella mm. kouluja, päiväkoteja, virastoja, asumispalveluyksiköitä sekä kulttuuri- ja liikuntakohteita.

Hakijalta edellytetään hyvien asiakaspalvelutaitojen lisäksi tehtävään soveltuvaa sähköalan koulutusta ja monipuolista kokemusta sähkötöistä. Toivomme, että olet tiimipeluri, mutta hommat hoituvat myös itsenäisesti. Edellytämme riittävää suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Ajokortti on tässä tehtävässä välttämätön.

Tarjoamme sinulle kehittävän työympäristön monipuolisissa kohteissa ja mukavat työkaverit. Tarjoamme työntekijöillemme laajat työterveyspalvelut sekä ePassin, jonka avulla voit nauttia liikunta- tai kulttuuripalveluista tai hoitaa hyvinvointiasi. Työehtosopimuksemme vuosilomaetuudet ovat työmarkkinoiden parhaita. Servicalaisena saat myös alennuksia esim. useista kuntosaleista ja erikoisliikkeistä.

Laita meille hakemus jo tänään! 

Jos haluat vielä kysyä tehtävästä niin voit toki soittaakin. Lisätietoja tehtävästä antaa:

Palveluesihenkilö Janne Mykkänen 0444260274, janne.mykkanen@servica.fi

 

Osaamisalue:

Servica Oy

Tuotamme omistajillemme ruokapalvelujen, puhtaus- ja välinehuollon, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidon sekä logistiikan palvelut. Servica Oy toimii omistajiensa sidosyksikkönä eli ns. inhouse-yhtiönä, joka harjoittaa pääosan toiminnastaan omistajiensa kanssa. Omistajiamme ovat Kuopion kaupunki, Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Kuopion Pysäköinti Oy, Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä (ISLAB), Kiinteistö-KYS Oy, Kiinteistö Oy Mustinlampi, Järviseudun Työterveys Oy, Sisä-Savon terveydenhuollon kuntayhtymä, Vaalijalan kuntayhtymä, Istekki Oy, Savonia ammattikorkeakoulu, Savon koulutuskuntayhtymä, Niiralan Kulma Oy, Kuopion Vesi Oy, Pieksämäen kaupunki, Siilinjärven kunta, Pielaveden kunta, Rautalammin kunta, Leppävirran kunta, Tuusniemen kunta, Vesannon kunta, Suonenjoen kaupunki, Varkauden kaupunki, Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä ja Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä.

Meitä servicalaisia on noin 1250, toimipisteitämme on yli 100 ja kiinteistö- ja laitoshuoltokohteita yli 300. Lähes puolet meistä työskentelee Kuopion kaupungin Harjulan ja KYSin Puijon sairaalan alueella. Päätoimipaikkamme sijaitsee Särkiniemessä osoitteessa Leväsentie 3, 70700 Kuopio.

Palvelutuotantomme alkoi 1.1.2012 Itä-Suomen huoltopalvelut liikelaitoskuntayhtymässä, jonka toiminta siirtyi 1.1.2019 Servica Oy:lle.