KoskiHoiva Oy

Sisäinen sijainen hoiva-avustaja tai lähihoitaja

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 17.10.2022, 11:00
  • Suljettu 16.11.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sisäinen sijainen hoiva-avustaja tai lähihoitaja

Haemme nyt sisäistä sijaista kotipalveluun 

Koulutukseltasi voit olla hoiva-avustaja tai lähihoitaja tai lähihoitaja opiskelija.

Tulet työskentelemään KoskiHoivan sisäisenä sijaisena tarpeen mukaan kotipalvelussa Pirkanmaan alueella.

Työtehtäviin sisältyy asiakkaan päivittäisissä toimissa avustaminen ja lähihoitajalla lääkehoito. Meillä pääset tekemään laadukasta hoitotyötä ja kehittämään ammattitaitoasi. Saat perehdytyksen työhön sekä toimiston taustajoukkojen tuen.

Työmme keskeisiä periaatteita ovat kuntouttava ja toimintakykyä ylläpitävä työote sekä vuorovaikutuksellinen ja avoin viestintä. Kotihoitopalvelujemme avulla asiakkaat saavat olla oman kodin tutussa ympäristössä, koska haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta iloista ja turvallista. Keskimääräinen käyntiaikamme asiakkaan luona on 3 tuntia.

Asiakaskuntamme koostuu kaikenikäisistä asiakkaista, joten työ on vaihtelevaa ja monipuolista.  Työssäsi olet asiakkaan apuna arjessa kunnioittaen hänen yksilökohtaisia toiveita ja tarpeita.

Ajokortti tässä työssä olisi välttämätön. Auton voit saada käyttöösi tarvittaessa meiltä KoskiHoivalta.

Haemme vakituista kokoaikaista työntekijää mutta voimme myös sovitella työaikaa sinulle sopivaksi.

Olemme ottaneet loppuvuodeksi käyttöön ns sitouttamispalkkion ja tästä kuulut lisää tullessasi työhaastatteluun.
Huomioithan, että sinulla on kunnossa rokotussuoja tartuntatautilain pykälän 48 mukaisesti sekä väliaikaisen 48a pykälän, joka tuli voimaan 1.1.2022 ja on voimassa 31.12.2022 saakka.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta hoivatyöstä, kotipalvelusta sekä reipasta työskentelyotetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä  sekä kykyä työskennellä muuttuvissa olosuhteissa.
Lähihoitajan osalta suoritetut lääkeluvat katsotaan eduksi, voimassa oleva LOVe-tentti ja/tai ensiapukoulutus. Tarvittaessa lääketentit voit suorittaa meillä.

Käymme hakemuksia läpi koko ajan, hae siis iloiseen ja ammattitaitoiseen työryhmään mukaan nopeasti! 

KoskiHoiva Oy on pirkanmaalainen 100 % kotimainen hoivapalveluyritys. Tarjoamme monipuolisia hoito-, kuntoutus- ja terveydenhoitopalveluita Pirkanmaan alueella. KoskiHoivassa on työsuhteessa tällä hetkellä n. 100 hoivapalvelun ammattilaista. www.koskihoiva.fi

Osaamisalue: