Sitowise

Geotekniikan vanhempi suunnittelija tai projektipäällikkö, useita paikkakuntia

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 08.08.2022, 9:00
  • Suljettu 01.09.2022, 0:49
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Geotekniikan vanhempi suunnittelija tai projektipäällikkö, useita paikkakuntia

Geotekniikan vanhempi suunnittelija tai projektipäällikkö

Juuri nyt etsimme kokeneita geoteknisiä suunnittelijoita tai projektipäällikköitä Geotekniikka Infra ja Geotekniikka talo -osastoille

Toimipaikkasi voi olla joko Espoossa, Tampereella, Oulussa, Lahdessa, Kuopiossa, Turussa tai Rovaniemellä.

Uudessa tehtävässäsi toimit infra- tai talonrakennuksen suunnitteluhankkeissa geotekniikan vastuusuunnittelijana tai projektipäällikkönä. Toimit yhdessä muiden yksiköiden kanssa monialaisessa ympäristössä, jossa jokaiselta tekniikka-alalta löytyy aina hyvä asiantuntija. Tukenasi on Sitowisen n. 60 hengen geo-osaajien joukko. Sinua odottavat mukava työyhteisö, viihtyisä ja moderni työympäristö sekä mielenkiintoiset ja haastavat suunnitteluprojektit.

Koulutukseltasi olet insinööri tai diplomi-insinööri ja vankka osaaminen geotekniikasta ja projektinhallinnasta. Työssä edellytetään geotekniikan laskentamenetelmien ja ohjelmistojen hallintaa, kuten esimerkiksi Novapoint-, GeoCalc-, Plaxis- ja TeklaStructures ohjelmistot, kokemusta infra- tai talogeotekniikan toimialoista ja hyvää suomen kielen taitoa. Kokemus projektien vetovastuusta ja FISE Oy:n suunnittelijapätevyydet katsotaan eduksi.  

Arvostamme kokemusta vaativista geosuunnitteluhankkeista, kokemusta projektipäällikkötehtävistä ja tietomallipohjaisesta suunnittelusta.  Ruotsin ja englannin kielten osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana. Me toimimme joustavasti ja mahdollistamme joustavan työnteon. Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät edut ja kattavan työterveyshuollon.

Meillä olet osa innostunutta ja hyvinvoivaa työyhteisöä, mutta näemme sinut yksilönä ja voit tulla töihin omana itsenäsi. Me arvostamme toisiamme, välitämme toisistamme ja vaalimme yhdessä tekemisen kulttuuria, lämminhenkisyyttä ja mutkattomuutta.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 31.08.2022. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja työtehtävästä antaa Mikko Suoranta 040 548 3469 ja Aino Sihvola 040 594 1383 tai etunimi.sukunimi@sitowise.com.

Pyrimme työyhteisön monimuotoisuuteen ja työskentelemme yhdenvertaisuuden vahvistamiseksi. Toivotamme tervetulleiksi kaikenlaiset hakijat. Lupaamme, että meillä jokainen työntekijä saa olla oma itsensä ja ainutlaatuinen oman alansa ammattilainen.

Meillä yli 2000 rakennetun ympäristön huippuosaajaa kehittää erilaisia ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi meistä? 

Sitowise – The Smart City Company  

www.sitowise.com/ura 

Osaamisalue:

Sitowise

Sitowise Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluja uudis- ja korjauskohteisiin Suomessa ja Baltiassa.