Sitowise

Ryhmäpäällikkö Geotekniikka, Espoo tai Tampere

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 08.08.2022, 9:00
  • Suljettu 01.09.2022, 0:49
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Ryhmäpäällikkö Geotekniikka, Espoo tai Tampere

Ryhmäpäällikkö Geotekniikka Infra – osastolle

Juuri nyt etsimme ryhmäpäällikköä Espooseen tai Tampereelle. 

Sitowisen Geotekniikka – palvelualue koostuu kolmesta osastosta: Geotekniikka Infra, Geotekniikka Talo ja Geotekniikka Ympäristö osastoista, jotka tarjoavat asiakkaillemme laaja-alaisesti suunnittelu- ja konsultointipalveluita.

Ryhmäpäällikkönä tulet vastaamaan noin 10 hengen asiantuntijaryhmän johtamisesta. Toimeksiannot käsittävät infran geotekniikan koko kirjon. Tukenasi johtamisessa ja töiden organisoinnissa ovat osastopäällikkö, apulaisosastopäällikkö, kehityspäällikkö ja kolme muuta ryhmäesimiestä, jotka jo nyt vastaavat ryhmiensä osalta asiantuntijoidemme johtamisesta. 

Toimenkuvasi pääpaino on johtaa ja kehittää ryhmän toimintaa osana Geotekniikka Infra – osastoa ja geotekniikan palvelualuetta.

 Tehtäviäsi ovat muun muassa:

  • Ryhmän työkannan organisointi ja henkilöresurssien hallinta ja yhteensovitus muiden geotekniikka ryhmien kanssa. 
  • Ryhmän esihenkilön tehtävät
  • Ryhmän sisäisten prosessien hallinta ja parantaminen 
  • Geotekniikka infra osaston johtoryhmätyön osallistuminen
  • Tarjoustyön koordinointi ja johtaminen ryhmän osalta

Osaamisestasi ja kokemuksestasi riippuen toimenkuvaasi kuuluu, myös suunnittelun ohjaus, suunnitelmien tarkastus, asiantuntijana toimiminen ja projektien johto.

Edellytämme, että olet motivoitunut ja haluat sekä pystyt ottamaan vastuun asiantuntijoiden henkilöstöjohtamisesta, ohjaamisesta, organisoinnista ja toiminnan kehittämisestä yrityksemme periaatteiden mukaisesti.

Toivomme, että voit tehdä työtäsi Espoon tai Tampereen toimipisteeltä.

Koulutukseltasi olet insinööri tai diplomi-insinööri ja sinulla on yli viiden vuoden kokemus geosuunnittelusta ja suunnittelun johtamisesta. Kokemus projektien vetovastuusta, organisaation johtamisesta ja FISE Oy:n suunnittelijapätevyydet katsotaan eduksi.  

Meille on tärkeää palvella asiakkaitamme entistä paremmin, siksi haluamme juuri sinut mukaan joukkoomme! Työssäsi sinua tukee koko Sitowisen monipuolinen ja laaja työyhteisö ja sen yli 60 asiantuntijasta koostuva Geotekniikka -palvelualue. Meiltä löytyy asiantuntemusta hyvin laaja-alaisesti erilaisiin projektihaasteisiin Infra-, Talo- ja Ympäristögeotekniikan osa-alueilta. Uudessa tehtävässäsi sinua odottavat monipuoliset Infrageotekniikaan liittyvät hankkeet ja projektit. 

Haluamme auttaa sinut mahdollisimman hyvin alkuun, joten saat tehtävään hyvän ja kattavan perehdytyksen. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää henkilöstöämme heidän rooleissaan niin esihenkilöinä, asiantuntijoina kuin projektien johtajina.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja tulospalkkiojärjestelmän, joustavat työajat ja hybridityöratkaisun.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 31.08.2022. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja työtehtävästä antaa Mikko Suoranta, puh. 040 548 3469, mikko.suoranta@sitowise.com 

Pyrimme työyhteisön monimuotoisuuteen ja työskentelemme yhdenvertaisuuden vahvistamiseksi. Toivotamme tervetulleiksi kaikenlaiset hakijat. Lupaamme, että meillä jokainen työntekijä saa olla oma itsensä ja ainutlaatuinen oman alansa ammattilainen.

Meillä yli 2000 rakennetun ympäristön huippuosaajaa kehittää erilaisia ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi meistä? 

Sitowise – The Smart City Company  

www.sitowise.com/ura 

Osaamisalue:

Sitowise

Sitowise Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluja uudis- ja korjauskohteisiin Suomessa ja Baltiassa.