LAB-ammattikorkeakoulu

TKI-asiantuntija

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 09.11.2022, 13:00
  • Suljettu 28.11.2022, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

TKI-asiantuntija

Tervetuloa mukaan asiantuntevaan ja innostuneeseen osaajajoukkoomme! 

LAB on työelämän innovaatiokorkeakoulu. Haluamme uudistaa koulutusta ja työelämää yhdessä yritysten kanssa ja tehdä työstä merkityksellisempää. 

Vahvistamme Liiketoimintayksikön TKI-osaamista. Meillä työskentelee työelämän kehittämisestä kiinnostuneita asiantuntijoita, ja tähän tiimiin sinäkin kuulut TKI- asiantuntijana. Työskentelemme yhdessä yritysten ja muiden työelämän sidosryhmien sekä opiskelijoiden kanssa. Tavoitteenamme on auttaa yrityksiä uudistamaan liiketoimintaansa, luomaan runsasta arvoa ja kasvamaan kriittisten vaiheiden yli.

TKI-asiantuntijan tehtäviin kuuluu hankkeiden toteuttamiseen ja suunnitteluun liittyviä tehtäviä. Suurin työpanostuksesi kohdistuu kansainväliseen DistanceLAB-hankkeeseen, joka alkaa ensi vuoden alussa. Hankkeessa kehitetään kestävää etätyökulttuuria ja -käytäntöjä, jotka mahdollistavat pk-yritysten innovaatiomahdollisuudet. Tätä mahdollistetaan kehittämällä etävuorovaikutuksen pehmeitä taitoja yksilö-, organisaatio- ja fasilitaattoritasolla. LABn tehtävänä on tuoda hankkeelle mm. simulaatiometodologian osaamista, jota voidaan hyödyntää em. taitojen kehittämisessä.

Edellytämme sinulta

  • ylempää korkeakoulututkintoa soveltuvalta alalta
  • kokemusta tki-tehtävistä (eritoten kansainvälisistä tehtävistä)
  • simulaatiomenetelmiin liittyvää osaamista
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksesi luetaan kokemus seuraavien kehittämisestä 

  • etävuorovaikutuksen pehmeät taidot
  • kestävä etätyökulttuuri ja -käytännöt
  • pk-yritysten innovaatiotoiminta.

Olet vastuullinen tiimiläinen, joka omalta osaltaan on varmistamassa hankesuunnitelman mukaista toteutusta sekä LABn että rahoittajan ohjeiden mukaisen etenemisen. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä TKI-toimijoiden, lehtorien ja hankekumppanien kanssa, pitäen monia lankoja käsissäsi samanaikaisesti. Kehität itseäsi jatkuvasti ja jaat osaamistasi myös työkavereillesi. Viihdyt hyvin sekä porukassa että itsenäisessä työssä ja osaat ottaa vastuuta isommistakin kokonaisuuksista. Arvostamme kollegoissamme ratkaisukeskeisyyttä ja kykyä tehdä yhteistyötä erilaisten ihmisten kanssa.

Tarjoamme mielenkiintoisten ja merkityksellisten työtehtävien lisäksi osaavien kollegoiden verkoston jatkuvasti kehittyvässä ja uudistuvassa toimintaympäristössä. Kannustamme kaikkia työntekijöitämme ylläpitämään ja kehittämään osaamistaan tarjoamalla esimerkiksi erilaisia koulutusmahdollisuuksia.

Työ alkaa 1.1.2023 tai sopimuksen mukaan. LAB-ammattikorkeakoulun toimipaikat ovat sekä Lahdessa ja Lappeenrannassa. Kotikampuksesi voi olla joko Lahden tai Lappeenrannan kampus. Tehtävä täytetään kuuden kuukauden koeajalla sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy voimassa olevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa TKI-päällikkö Elina Humala, elina.humala@lab.fi, +358 50 573 9731 .

Odotamme uteliaina hakemustasi ja ansioluetteloasi sähköisen järjestelmämme kautta 27.11.2022 klo 23:59 mennessä. Käsittelemme hakemuksia ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana, kuulemmehan sinusta siis pian! 

Tutustu työnantajana meihin https://www.lab.fi/fi/info/tietoa-meista

LAB-ammattikorkeakoulu toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. Tarjoamme koulutusta viidellä eri alalla: sosiaali- ja terveysala, tekniikka, liiketalous, hotelli-, ravintola- ja matkailuala sekä muotoilu, taide ja visuaalinen viestintä. Meillä työskentelee yli 8900 opiskelijaa sekä 500 opettajaa ja TKI-asiantuntijaa.

Rekrytointijärjestelmän tekninen tuki: recruitment@lab.fi

Osaamisalue: ,