Oilon Oy

Käyttöönottoinsinööri

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 15.09.2022, 10:00
  • Suljettu 11.10.2022, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Käyttöönottoinsinööri

Oilon on vuonna 1961 perustettu kansainvälinen energia- ja ympäristöteknologiaan erikoistunut perheyritys. Toiminnan ytimessä on ympäristöteknologia, ja yritys panostaa erityisesti tuotekehitykseen. Tuotekehityksen painopistealueita ovat uusiutuviin energianlähteisiin ja energian kierrättämiseen perustuvat ratkaisut, energiatehokkuuden parantaminen sekä päästötasojen pienentäminen.

Oilonin liikevaihto oli 2021 72 miljoonaa euroa, ja yritys työllistää noin 400 henkilöä. Toimintamme on vahvassa kasvussa. Yrityksellä on tuotantolaitoksia Suomessa, Yhdysvalloissa ja Kiinassa sekä myyntitoimistot Brasiliassa ja Saksassa. Lisäksi Oilonilla on kansainvälinen jälleenmyyjien verkosto.

Etsimme Lahden asiakaspalvelutiimiimme vahvistukseksi

KÄYTTÖÖNOTTOINSINÖÖRIÄ

Tässä työssä autat asiakkaitamme polttimien ja niiden automatiikan käyttöönotoista. Tässä työssä työskentelet itsenäisesti asiakkaittemme polttimien ja niiden automatiikkojen käyttöönotoissa. Olet myös mukana Työskentelet laitoksilla polttimien vuosihuolloissa sekä suunnittelet asiakkaiden kanssa heidän varaosa- ja huoltotarpeitaan. Vuosittaisia matkapäiviä kertyy runsaasti, koska pääasiassa teet työtäsi asiakkaidemme luona eri puolilla maailmaa. 

Mitä tarjoamme?

Perehdytämme sinut työhösi perusteellisesti. Työssä onnistumistasi sinua tukevat asiantuntevat oilonilaiset omassa tiimissäsi, tuotekehityksessä ja tuotannossa. Pääset kehittämään osaamistasi kasvaen alan huippuammattilaiseksi yhdessä muun tiimin kanssa.  

Mitä odotamme? 

Menestyäksesi työtehtävässä sinulla tulee olla sujuva englanninkielen taito. Toivomme sinulta alalle soveltuvaa teknistä koulutusta (esimerkiksi sähkö- /automaatiotekniikka, energia- tai konetekniikka). Polttotekniikan tuntemus ja voimalaitoskokemus ovat eduksi. Voit olla työurasi alussa oleva henkilö tai jo kokenut konkari prosessilaitteiden ja automaattiasennuksien kanssa. Huomoidaan myös uran alussa olevat / koulusta valmistuvat. Erityisesti odotamme, että sinulla on asennetta ratkoa haasteita ja halua oppia aina uutta. Positiivinen ja asiakaslähtöinen asenne on tärkeää tässä työssä. 

Kiinnostuitko?

Tutustu meihin tarkemmin Oilon -konsernin nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa. Lisätietoja tästä tehtävästä saat soittamalla Service Manager Marko Kanervolle puh. 044 7576 497 tai asiakaspalvelun liiketoimintajohtaja Jukka Luostariselle puh. 044 7576 263.

Tarjolla on nyt vakituinen työpaikka vakaassa energia- ja ympäristöteknologian yrityksessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse tulleita hakemuksia.

Osaamisalue:

Oilon Oy

Oilon on kansainvälinen energia- ja ympäristöteknologiaan erikoistunut perheyritys.