Siun sote

Apulaisosastonhoitaja: sydänkeskus, Joensuu (id6453)

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 01.08.2022, 8:00
  • Suljettu 22.08.2022, 0:45
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Apulaisosastonhoitaja: sydänkeskus, Joensuu (id6453)

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Haemme 21.8.2022 mennessä APULAISOSASTONHOITAJAA 

Konservatiivisessa klinikkaryhmässä on haettavana  apulaisosastonhoitajan virka. Viran sijoituspaikka virkasuhteen alussa on Sydänkeskus. 

Sydänkeskus kokoaa sydänpotilaiden hoitoketjun saman kokonaisuuden alle:

  • Sydänpoliklinikka
  • Sydäntoimenpideyksikkö 
  • Sydänosasto
  • Sydänvalvonta

Sydänkeskuksen hoitotyön johtamisessa toteutetaan osastonhoitajan ja kahden apulaisosastonhoitajan yhteistyömallia. Apulaisosastonhoitajat toimivat osastonhoitajan työparina ja sovitun tehtäväjaon mukaisesti osaltaan johtavat ja koordinoivat hoitotyötä osana moniammatillista työryhmää. Apulaisosastonhoitaja on hoitotyön asiantuntija, joka osallistuu työyksikkönsä hoitotyön suunnitteluun, toteutukseen, arviointiin ja kehittämiseen sekä päivittäiseen osaamisen johtamiseen. Apulaisosastonhoitajan tehtäviin kuuluu hallinnollisten tehtävien lisäksi kliinisen hoitotyön tehtäviä. Tarjoamme monipuoliseen työhön hyvän perehdytyksen ja tiiviin osastonhoitaja-/apulaisosastonhoitajaverkoston.

Valinnassa painotamme hoitotyön kokemusta ja motivaatiota toimintamalllien kehittämiseen sekä näyttöön perustuvan hoitotyön edistämiseen. Edellytämme hyviä yhteistyötaitoja ja suuntausta omien johtamistaitojen kehittämiseen. Lisäksi arvostamme aloitekykyä, tietämystä sydänpotilaan hoitoketjusta, sitoutumista tehtävään sekä muutoksessa johtamiseen moniammatillisessa työyhteisössä.

Kelpoisuutena apulaisosastonhoitajan virkaan on terveydenhuollon ammatti-henkilöistä annetun lain (559/1994) 5 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia terveydenhuollon ammattitehtävissä. 

Lisätietoja:

vs. osastonhoitaja Piia Laakkonen 17.8.2022 alkaen, p. 013 330 3289, piia.laakkonen@siunsote.fi ja Heli Karvinen 15.-19.8.2022, p. 013 330 3186, heli.karvinen@siunsote.fi  ja Nina Utriainen, nina.utriainen@siunsote.fi p. 013 330 4001

Tehtäväkohtainen palkka on:  2879,18 euroa / kk

Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.  Virkaan ehdollisesti valitun on ennen vaalin vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. 

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 1.8.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Osaamisalue: