Helmihunter Oy

Continuous Improvement Expert, NextPharma

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 07.03.2024, 0:00
  • Haku päättyy 03.09.2024, 23:59
  • 03.09.2024, 23:59

Continuous Improvement Expert, NextPharma

Continuous Improvement Expert, NextPharma, Helmihunter Oy, Tampere

NextPharma on yksi johtavista lääketeollisuuden, biotekniikan ja terveydenhuollon sopimusvalmistajista Euroopassa, ja heillä on yli 2000 työntekijää Saksassa, Ranskassa, Englannissa, Norjassa ja Suomessa. NextPharmalle seuraava askel on aina se tärkein. Nopea tempo vie organisaatiota eteenpäin, tuo työympäristöön elämää ja kannustaa kasvuun. Avain menestykseen on innostus ja halu tarjota erinomaista palvelua asiakkaille ympäri maailman. Tervetuloa NextPharmaan.

Haemme nyt sinua, CONTINUOUS IMPROVEMENT EXPERT, NextPharman aseptisten silmälääkkeiden tuotantoon erikoistuneelle tehtaalle Tampereelle.

Jatkuvan parantamisen asiantuntijana vastaat Tampereen tehtaan tuotannon tehokkuudesta, linjojen optimoinnista, kustannussäästöistä ja hukan vähentämisestä. Tunnistat kehittämiskohteet prosesseissa, työskentelytavoissa ja järjestelmissä. Analysoit tietoa, etsit juurisyyt pullonkauloihin ja löydät kehittämiskohteet organisaation tavoitteiden saavuttamiseksi. Etsit ja testaat vaihtoehtoisia ratkaisumalleja, miten nykyisiä prosesseja voitaisiin kehittää pienillä, mutta merkittävillä muutoksilla ja saada aikaan huomattavaa tehokkuuden lisäystä. Johdat muutosten implementoinnit tuotantoon yhdessä teknisen ja tuotannon johdon kanssa tiiviinä työryhmänä. Työskentelet luontevasti koko tuotannon henkilöstön kanssa ja jalkautat muutoksia käytäntöön, samalla edistäen jatkuvan parantamisen ajattelutapaa koko organisaatiossa. Koulutat muutosten vaikutukset henkilökunnan työtapoihin ja varmistat, että projektit saadaan valmiiksi aikataulussa ja budjetissa. Tehtävä on uusi, mutta saat tuen lähikollegoiden lisäksi globaalista ympäristöstä.

Työpäiviisi voi kuulua esimerkiksi:

– parannushankkeiden toteuttaminen, dokumentointi ja viestintä eri sidosryhmille

– mittareiden ja raportoinnin kehittäminen ja seuranta

– ajan tasalla pysyminen uusista teknologioista ja jatkuvan parantamisen menetelmistä

– jatkuvan parantamisen kouluttaminen koko henkilöstölle

Parhaat kannustimet tehtävässä menestymiseen antaa:

– soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

– kokemus prosessiteollisuuden parannushankkeiden johtamisesta

– kokemus jatkuvan parantamisen työkaluista (esim. Lean Six Sigma, 5S, Fishbone)

– vahvat analyyttiset taidot ja ongelmanratkaisukyky

– erinomaiset vuorovaikutus- ja muutosjohtamistaidot

– suomen ja englannin kielen sujuva kirjallinen ja suullinen taito

– hyvät tietotekniset taidot

Tarjoamme sinulle merkittävän roolin kasvavassa, kansainvälisessä silmälääketeollisuusfirmassa, jossa sinulla on myös mahdollisuus kehittyä ja kasvaa urallasi. Käytössäsi on osittainen etätyömahdollisuus sekä joustavat työajat. NextPharma tarjoaa henkilöstölleen mm. kannustavan bonusjärjestelmän sekä vakuutuksen vapaa-ajalle. Tehtävä on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Say yes to whats next: Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian mutta viimeistään 24.3.2024. Lisätietoja tehtävästä antaa Helmihunter Kati Kulin, puh. +358 40 7160 379.

Palkkaus:Palkkatoive
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Kati Kulin, kati.kulin@helmihunter.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: