TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa sekä mahdollisuuden päästä osaksi osaavien ammattilaisten huipputiimiä!

Siun sotessa on haettavana 4.1.2019 mennessä ASIAKASMAKSUSIHTEERIN virka

Asiakasmaksusihteeri valmistelee viranhaltijapäätöksiä sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksuista ja laskuttaa asiakasmaksuja. Ydintyötehtävänä on myös asiakkaiden palvelu erityisesti puhelimitse. Asiakasmaksusihteeri toimii yhteistyössä mm. asiakkaan sosiaalityöntekijän ja muun palveluverkoston kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena asiakasmaksusihteerin virkaan on ammatillinen perustutkinto (merkonomi).

Edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, tietoteknisiä taitoja, kirjallisia ilmaisutaitoja ja soveltuvuutta tehtävään. Hakijalle katsotaan eduksi työkokemus asiakas- ja puhelinpalvelutyöstä, viranhaltijapäätösten tekemisestä ja laskuttamisesta.

Virkaan valitun ensisijainen työpiste tulee olemaan Joensuussa.

Asiakasmaksusihteerin virka täytetään 1.2.2019 lukien. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Virkaan ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.

Opinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Leila Vornanen puhelimitse 20.12., 21.12. ja 3.1. klo 9-11 puh. (013) 330 8941 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@siunsote.fi

Tehtävää haetaan sähköisesti.

Joensuussa 12.12.2018

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Osaamisalue: , ,