AVARN Security Oy

Monikohdevartijoita, pääkaupunkiseutu

  • Sijainti Pääkaupunkiseutu, Uusimaa
  • Julkaistu 12.02.2024, 11:00
  • Suljettu 01.03.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Monikohdevartijoita, pääkaupunkiseutu

Etsitkö monipuolista ja vaihtelevaa turvallisuusalan työtehtävää? 

Monikohdevartijan tehtävässä pääset kehittämään ammattitaitoasi monipuolisissa työtehtävissä. Lisäksi pääset tutustumaan laajasti Avarn Securityn asiakkuuksiin, sekä toimimaan tiiviissä yhteistyössä esimiesten kanssa. Monipuoliset työtehtävät tukevat myös tulevaisuuden urakehitystäsi. 

Työskentelykohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja työtehtäväsi vaihtelevat eri asiakaskohteissa tilanteen mukaan.

Monikohdevartijan työpanosta ja osaamista tarvitaan laaja-alaisesti erilaisissa toimeksiannoissa. Tyypillisiä työskentely-ympäristöjä ovat aula- ja paikallisvartiointikohteet, sekä julkishallinnon asiakkuudet. Lisäksi tuotamme turvallisuuspalveluita erikoiskohteisiin, kuten vastaanottokeskuksiin ja suurlähetystöihin. Työtehtävät määritetään kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. 

Tehtävän palkkaus on vartiointialan TES, pääkaupunkiseudun taso III sekä tehtäväkohtainen lisä 150 €. Tarjolla on sekä kokoaikaisia- että osa-aikaisia tehtäviä.  Työvuorot sijoittuvat kaikkiin vuorokauden aikoihin ja viikonpäiviin, painottuen pääsääntöisesti päivävuoroihin. 

 Edellytämme sinulta

  • Aiempaa kokemusta turvallisuusalan työtehtävistä
  • Voimassa olevaa vartijakorttia 
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa 
  • Sujuvaa englannin kielen taitoa (perustasoiset asiakaspalvelutilanteet)

Osa asiakkuuksista edellyttää hyväksyttyä turvallisuusselvitystä.

Eduksi katsomme

  • Voimassa olevan järjestyksenvalvojakortin (koulutetaan tarvittaessa)
  • Ensiapukoulutuksen (koulutetaan tarvittaessa)
  • Voimankäyttövälinekoulutuksen ja kanto-oikeudet (tai valmiutta hankkia pätevyydet)
  • Muut koulutukset turvallisuusalalta ja/tai halua kouluttautua 
  • B- ajokortin

Hyvillä vuorovaikutustaidoilla ja vahvalla turvallisuusosaamisella vaikutat asiakaskohteiden turvallisuuteen ja viihtyvyyteen. Työssä menestymisessä keskeisessä roolissa ovat positiivinen, asiakaspalveluhenkinen asenne, hyvät vuorovaikutustaidot sekä valmius haastaviinkin asiakaskohtaamisiin. Olethan ratkaisukeskeinen ja oma-aloitteinen, sekä sitoudut yhteisiin tavoitteisiin.

Mitä tarjoamme?

Meillä saat mahdollisuuden tutustua alaan mukavien ja osaavien työkavereiden kanssa. Annamme monipuolisen perehdytyksen yhtiön toimintaan, työtehtäviisi ja työvälineisiin. Parhaille osaajille voimme tarjota etenemismahdollisuuksia työuralla. Meillä on turvallinen ja terveellinen työympäristö sekä monipuolinen työterveyshuolto.

Avarn Securityn työntekijänä olet tärkeä osa sekä työyhteisömme, että asiakkaidemme turvallisuutta. Alan parhaiden osaajien avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme asiantuntevia ja laadukkaita turvallisuusratkaisuja. Henkilöstön hyvinvointi ja reilu kohtelu on meille ensisijaisen tärkeää.

Mikä on Avarn Security?

Avarn Security on vastuullinen turvapalveluyritys ja turvallisuusteknologian asiantuntija, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtiö tuottaa turvallisuusratkaisuja ja turvallisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille työllistäen yli 16 000 työntekijää. Tehtävämme on auttaa tekemään asiakkaidemme toimintaympäristöstä turvallinen ja sujuva. Suomessa toimimme valtakunnallisesti 11 toimipisteemme kautta ja työllistämme noin 3 000 turvallisuusammattilaista.

Heräsikö sinulle tehtävästä kysymyksiä? Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökoordinaattori Anna-Stiina Vuorisalo / anna-stiina.vuorisalo@avarnsecurity.fi.

Hae rohkeasti, niin keskustellaan minkälaisissa työtehtävissä viihtyisit parhaiten! Haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.2.2024.  

Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Osaamisalue: