Mehiläinen Oy

Sairaanhoitaja lasiaisinjektio toimintaan

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 07.03.2024, 0:00
  • Haku päättyy 06.05.2024, 23:59
  • 06.05.2024, 23:59

Sairaanhoitaja lasiaisinjektio toimintaan

Sairaanhoitaja lasiaisinjektio toimintaan, Mehiläinen Oy, Helsinki

Jokainen meistä mehiläisistä on erilainen. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia -meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Mehiläisellä pääset tekemään merkityksellistä työtä huippuammattilaisten keskellä – laatu edellä. Pääset toteuttamaan erinomaisia asiakaskokemuksia kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa, joka on toiminut alan edelläkävijänä jo yli 100 vuoden ajan.

Haemme Mehiläinen Ympyrätaloon sairaanhoitajaa keikkatöihin!

Etsimme joukkoomme huippuammattilaisia toteuttamaan parasta mahdollista hoitoa asiakkaillemme. Oletko juuri sinä innostunut ja kehityshaluinen sairaanhoitaja, joka voisit olla tuleva työkaverimme?

Aiempi kokemus ja koulutus lasiaisinjektiohoitajana toimimisesta ja ikärappeumapotilaan hoitopolkuun osallistumista on eduksi.

Perehdytämme ja koulutamme sinut lasiaispistostoimintaan. Pystythän työskentelemään myös kesällä toiminnan ollessa vilkasta.

Meille on tärkeää asiakkaidemme kokonaisvaltainen hoito, ja haluamme olla kehittämässä ja tuottamassa hyvää palvelua ja hoitoa. Meillä työskennellessä pääset vaikuttamaan prosessien sujumiseen ja asiakkaiden laadukkaaseen palvelukokemukseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä organisoida toimintaa, paineensietokykyä ja iloista asennetta.

Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan. Meillä Mehiläisen jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan. Tiimimme on iloinen, nuorekas ja puhallamme yhteen hiileen. Nyt on tarjolla mielenkiintoinen ja monipuolinen keikkatyö.

Ennen työsuhteen alkua sinulla tulee olla tartuntatautilain 48 pykälän mukainen soveltuvuus.

Toivomme, että sinulla on myös LOVE:t suoritettuna, mutta ne on myös mahdollista suorittaa meillä heti työn alkaessa.

Kielitaito suomi ja englanti.

Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Kaiju Suvanto p. 050-5629030
ma-to klo 15–16
tai kaiju.suvanto@mehilainen.fi

Kun joukko lääkäreitä vuonna 1909 perusti Mehiläisen, heidän tavoitteenaan oli luoda parempaa terveyttä ja hyvinvointia Suomeen. Me mehiläiset jatkamme samaa työtä tänäänkin. Jos tunnet samoin, tule meille töihin. Meillä on elämä tehtävänä.

Palkkaus:Yksityisen terveyspalvelualan TES
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:alle 11 pv, Keikkatyö sopimuksen mukaan
Työaika:muu osa-aikatyö
Yhteystiedot:Kaiju Suvanto p. 050-5629030, ma-to klo 15–16, kaiju.suvanto@mehilainen.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: