Kontiolahden kunta

Hallinnon suunnittelija

  • Sijainti Kontiolahti
  • Julkaistu 09.03.2024, 0:00
  • Suljettu 14.03.2024, 23:59

Hallinnon suunnittelija

REKRY

Haemme hallinnon suunnittelijaa vakituiseen virkasuhteeseen 1.6.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hallinnon suunnittelijana työskentelet kunnan keskushallinnossa. Keskushallinnossa tuotamme tukipalveluja koko organisaatiollemme. Esihenkilönäsi toimii hallintopäällikkö ja työsi tukena toimi myös muu keskushallinnon tiimi.

Meillä hallinnon suunnittelijana vastaat Kontiolahden kunnan tiedonhallinnasta, muun muassa ohjaat ja kehität kunnan päätöksenteon prosesseja ja tiedonhallintaa sekä vastaat keskusarkistosta ja pysyvästi säilytettävistä asiakirjatiedoista sekä kirjaamosta. Osallistut ja koordinoit hallintopalvelujen kehittämistä (sähköiset ja fyysiset palvelut). Tämä tarkoittaa, että hallitset viranomaisen tiedonhallintaa ja asiakirjojen käsittelyä ohjaavaan lainsäädännön sekä omaat hyvät tietotekniset taidot. Vastaat ja kehität asianhallintojärjestelmää ja muita sähköisen asioinnin ohjelmia pääkäyttäjän ominaisuudessa. Tehtäviisi kuuluu myös tietojärjestelmien käyttöönottoon liittyviä tehtäviä. Hallinnon suunnittelija toimii kunnan tietosuojavastaavana. Lisäksi osallistut vaalien valmisteluun ja koordinointiin. Tehtävään kuuluu myös erilaisia toimistotehtäviä ja tarvittaessa muiden henkilöiden sijaistus,  pääpainon luonnollisesti ollessa hallinnollisissa asiantuntijatehtävissä.

Hakijalta edellytämme vähintään soveltuvaa toisen asteen koulutusta. Lisäksi edellytämme työkokemuksen tai koulutuksen kautta hankittua riittävää virassa tarvittavaa osaamista asiakirjahallinnon ja tiedonhallinnan tehtävistä.

Eduksi katsomme asiakirjahallinnon ja arkistoimen tutkinnot, alan opinnot sekä yleisesti hallinnon tehtävien tuntemuksen. Arvostamme joustavaa ja aktiivista kehittämisotetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja sekä projekti- ja muutoksenhallintataitoja sekä monipuolista osaamista ja kokemusta arkistotoimen ja tietopalvelutehtävistä.

Tarjoamme sinulle hyvähenkisen työyhteisön tuen sekä hyvät henkilöstöedut ja työvälineet. Lisäksi tarjoamme sinulle liukuvan työajan ja mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön.

Lue lisää ja hae 14.3.2024 klo 23.59 mennessä oheisen hakupainikkeen kautta.

Lisätietoja: hallintopäällikkö Pasi Ruohtula p. 050 439 8005 tai pasi.ruohtula@kontiolahti.fi 

www.kontiolahti.fi

Osaamisalue: