P-S Suorajakelu Oy

Jakeluyhtiön jakelunhoitaja Keminmaa

  • Sijainti Keminmaa
  • Julkaistu 08.09.2023, 14:00
  • Suljettu 23.09.2023, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Jakeluyhtiön jakelunhoitaja Keminmaa

Mediakonserni Keskisuomalainen − Suomen johtava maakunta- ja paikallismedia

Olemme suomalainen mediakonserni ja julkaisemme 100 mediaa. Lisäksi tarjoamme markkinointiviestintä-, tutkimus-, paino- ja jakelupalveluita. Meillä työskentelee yli 5 000 eri alojen ammattilaista. Keskisuomalainen Oyj on listattu Helsingin pörssiin. Mediakonserni Keskisuomalaisen painetut ja digitaaliset lehdet, digitaalinen ulkomainonta ja radio tavoittavat 3,1 miljoonaa suomalaista eli 71 prosenttia koko väestöstä. Tutustu lisää osoitteessa: www.keskisuomalainen.com

P-S Suorajakelu Oy edustaa toimialueellaan valtakunnallista SSM Suomen Suoramainonta -ketjua. Olemme osa Mediatalo Keskisuomalaista. P-S Suorajakelu Oy jakaa kaupunkilehtiä, mainoksia ja muita painotuotteita yli 100 000 kotitalouteen Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin alueella. Toimistomme sijaitsevat Ylivieskassa, Rovaniemellä ja Keminmaassa. Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen Keminmaan toimipisteeseemme

JAKELUNHOITAJAA

Jakelunhoitajana toimit oman alueesi aluevastaavan työparina. Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu jakajien rekrytointia, työhön perehdyttämistä, sekä työvuorosuunnittelua. Rekrytoinnin lisäksi monipuolisiin työtehtäviisi voi kuulua jakeluiden valmistelua, laadunvalvontaa sekä asiakaspalvelua.

Edellytämme IT-taitoja (vahvat peruskäyttötaidot), sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa. Englannin kielitaidosta on hyötyä tehtävän hoitamisessa. Etsimämme henkilö suoriutuu sujuvasti useiden työtehtävien suorittamisesta samanaikaisesti, ja palvelee asiakkaitamme positiivisella asenteella nopeasti muuttuvissa tilanteissa ja kiireenkin keskellä.

Toivomme sinulta itsenäistä ja aktiivista työotetta. Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen ja ahkera, osallistuu rohkeasti toimintojemme kehittämiseen, sekä hyppää tarvittaessa myös pakettiauton rattiin kuljettamaan jakelussa olevia tuotteita jakajillemme (vähintään B-luokan ajokortti vaaditaan). Toimisto- ja kuljetustyön lisäksi työnkuvaasi kuuluvat tarvittaessa myös varastotyöt, kuten tavaran vastaanotto, mainospainotuotteiden niputus, sekä mainosten ja lehtien jakelu.

Tarjoamme sinulle monipuolista ja arvokasta työkokemusta erillisjakelun alalta, vastuullisen, mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävänkuvan, sekä täysiaikaisen työsuhteen.

Työajat ovat arkipäivisin, pääasiassa niin kutsuttuun toimistotyöaikaan (viikkotyöaika 37,5 tuntia). Palkkaus tehtävässä on Medialiiton ja Teollisuusliiton, sekä viestintäalan toimihenkilöt Grafinet ry:n välisen työehtosopimuksen mukainen (palkkaryhmä 111). Palkan lisäksi käytettävissäsi ovat lounas- ja liikunta-/kulttuuriedut, sekä työterveyshuollon sairaanhoitopalvelut.

Jos olet etsimämme moniosaaja, joka nauttii toiminnantäyteisistä työpäivistä, lähetäthän hakemuksesi sähköisesti. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Osaamisalue: