Ikifit Oy

Lähihoitaja, Ikifit- Hyvinvointikeskus Herttuankulma, Turku

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 20.02.2024, 10:00
  • Suljettu 18.03.2024, 12:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Lähihoitaja, Ikifit- Hyvinvointikeskus Herttuankulma, Turku

LÄHIHOITAJA, tule mukaan Ikifit -Hyvinvointikeskus Herttuankulman tiimiin!

Tehtäviisi kuuluvat asukkaiden hyvän hoidon ja hyvinvoinnin sekä kuntouttavan työotteen edistäminen ja ylläpitäminen. Jos olet musikaalinen, liikunnallinen tai omaat käden taitoja, niin pääset hyödyntämään osaamistasi viriketoiminnassamme.

Tarjoamme avoimen ja joustavan työilmapiirin, mukavat työkaverit, toimivan työympäristön, lakisääteistä laajemmat työterveyspalvelut, ateriaedun sekä ePassin ylläpitämään työkykyäsi. Töitä on tarjolla vakituisesti ja pääsääntöisesti kahdessa vuorossa. Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES G20C mukainen. 

Edellytämme alan koulutusta, voimassa olevia lääkelupia, sekä hyvää suomen kielen taitoa. Voit olla myös opintojesi loppuvaiheessa oleva opiskelija. Valmistuneen lähihoitajan ammattioikeus on oltava todennettavissa Terhikistä. Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Ikifit -Hyvinvointikeskus Herttuankulma aloitti toimintansa tammikuussa 2023. Tarjoamme ympärivuorokautista hoivaa ja hoitoa ikäihmisille sekä muistisairaille. Hyvinvointikeskus jakautuu kahteen hyvinvointikotiin; Maliniin ja Oskariin, jotka ovat 25 paikkaisia ryhmäkoteja. Panostamme asukkaidemme hyvään, mielekkääseen arkeen ja kuntoutukseen, omat fysioterapeuttimme käyvät kodeilla arkipäivisin. 

Ikifit Oy on kotimainen asumis-, kuntoutus- ja lääkäripalveluja tuottava yritys. Ikifitin toiminnan lähtökohtana on tuoda ikääntyvälle turvaa, iloa ja terveyttä sekä parantaa asiakkaan elämänlaatua. Tärkeitä arvoja ovat turvallisuus, kiireettömyys sekä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden kuuleminen.

Osaamisalue: