Siun sote

Projektisuunnittelija: Pohjois-Karjalan hyvinvointialue; määräaikainen (id6493)

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 04.08.2022, 9:00
  • Suljettu 17.08.2022, 15:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Projektisuunnittelija: Pohjois-Karjalan hyvinvointialue; määräaikainen (id6493)

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue hakee valmisteluhenkilöstöä valmistelemaan Siun soten siirtymistä hyvinvointialueelle 1.1.2023. Tiivis, n. 10 hlön valmistelutiimi muodostuu vastuuvalmistelijoista, joiden tehtävänä on valmistella kitkaton ja sujuva hallinnollinen muutos Siun soten ja alueen muiden toimijoiden kanssa yhteistyössä.

Pohjois-Karjalan hyvinvointialueella on haettavana 17.8.2022 klo 15:00 mennessä PROJEKTISUUNNITTELIJAN määräaikainen tehtävä

Projektisuunnittelijana pääset mukaan siltaamaan palvelujen järjestämisvastuun siirtoa kuntayhtymästä hyvinvointialueelle erityisesti asiakasnäkökulmasta. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä Siun soten toimialuejohdon, palvelujohdon, ict-valmistelun ja viestinnän kanssa.   

Tehtävä on määräaikainen 31.12.2022 saakka.

Palvelujen järjestämisen projektisuunnittelijana aikataulutat, koordinoit, valmistelet, seuraat ja raportoit palvelujen järjestämisen tiekartan tehtävien etenemistä. Toimit osana hyvinvointialueen valmistelusta vastaavaa tiimiä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä erityisesti Siun soten toimialuejohdon, palvelujohdon, ict-valmistelun ja viestinnän kanssa. Tehtävänäsi on hahmottaa vuodenvaihteessa palvelujen järjestämisessä tapahtuvien välttämättömien muutosten kokonaisuus ja toimialuejohdon tukena koordinoida ja valmistella sen etenemistä. Kokoat yhteen palvelujen järjestämisessä tapahtuvat muutokset asiakasnäkökulmasta ja suunnittelet tarvittavan asiakasviestinnän yhdessä johdon ja viestinnän kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Valmistelun aikataulun vuoksi Siun soten toiminnan ja organisaation tuntemus on tehtävässä välttämätöntä. Arvostamme myös sote-alan yleistä tuntemusta. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä vastuullista ja itseohjautuvaa työotetta.

Projektisuunnittelijan esimiehenä toimii hyvinvointialueen muutosjohtaja ja työpiste sijaitsee Joensuussa. Työtä voi tehdä sopimuksen mukaan osin etänä.

Tehtävä täytetään mahdollisimman pian. Tehtävässä on koeaika. 

Tehtäväkohtainen palkka on 3305,73 €/kk, mahdolliset lisät ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Lisätietoja: muutosjohtaja Elina Felin, p. 013 330 9850, tavoitettavissa 8.8.2022 alkaen.

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 4.8.2022

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Osaamisalue: