Siun sote

Sairaanhoitaja: psykiatrinen kuntoutus, Joensuu (id6510)

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 10.08.2022, 13:00
  • Suljettu 01.09.2022, 0:50
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sairaanhoitaja: psykiatrinen kuntoutus, Joensuu (id6510)

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sote kuntayhtymässä on haettavana 31.8.2022 mennessä SAIRAANHOITAJAN TEHTÄVÄ mielenterveys- ja päihdepalvelujen Psykiatrinen kuntoutus, Keskinen alue.

Tule mukaan työyhteisöömme, meillä on hyvä meininki täällä! 

Psykiatrinen kuntoutus muodostuu kotiin vietävistä palveluista, vastaanottopalveluista, ryhmämuotoisesta hoidosta ja toiminnallisista ryhmistä. Sairaanhoitajan tehtäviin psykiatrisessa kuntoutuksessa kuuluu mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden kokonaisvaltainen kuntoutustyö. Työn ensisijainen työpiste on kotikuntoutus-työryhmä Joensuussa. 

Psykiatrinen kuntoutus vastaa vaikeiden, pitkäaikaisten mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden voinnin pitkäaikaisesta seurannasta ja kuntoutuksesta (skitsofrenia ja muut psykoosit, mielialahäiriöt) sairauden vakaassa vaiheessa, kun erikoissairaanhoidon tarvetta ei ole. Hoitoon kuuluu sekä fyysisen että psyykkisen toimintakyvyn ja terveyden ylläpitämistä ja edistämistä sekä lääkehoidon toteuttamista ja seurantaa.

Arvostamme aktiivista mielenterveys ja päihdetyön ja oman asiantuntijuuden jatkuvaa kehittämistä, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, työhön sitoutumista ja kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä. Tehtävissä tarvitaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon.

Tarjoamme Sinulle mukavan työyhteisön ja moniammatillisen tiimin tuen.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sairaanhoitajan tehtävissä. 

Tehtäväkohtainen palkka on: 2646,90 euroa / kk 

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Tehtävässä on kahden (3) kuukauden koeaika. Tehtävään valitulla tulee olla ajokortti.

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Tuija Kähkönen 013 330 7893 tuija.kahkonen@siunsote.fi ja ylihoitaja Maarit Kinnunen puh. 013 330 3817 maarit.kinnunen@siunsote.fi 

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 10.8.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Osaamisalue: